RİZELİ TÜRKİYE ŞAMPİYONUNUN HEDEFİ MİLLİ TAKIM

05.02.2020 - 15:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2692+ kez okundu.
 

RİZELİ TÜRKİYE ŞAMPİYONUNUN HEDEFİ MİLLİ TAKIM

RİZELİ Türkiye Şampiyonu Adım Adım Milli Takıma Koşuyor  Yavuz Koca Ömer 3. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda koruma ve bakım altında bulunan Rizeli genç  Yusuf Caner Atacihan Türkiye Şampiyonu oldu.  Rize Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evler Koordinasyon Merkezi’nde koruma ve bakım altında bulunan  Yusuf Caner Atacihan, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 10.sınıf öğrencisi olup okul takımı ile birlikte 14-18 Ocak 2020 tarihinde Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleşen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Yavuz Koca Ömer 3. Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına katıldı.  Mental Kategorisinde 8-18 yaş aralığı 30 sporcunun yarıştığı grupta peş peşe 6 maç kazanarak Karadeniz Bölge Şampiyonu oldu ve altın madalya alarak Türkiye Finalleri ve Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandı.  3 Şubat 2020 tarihinde Antalya İlinde gerçekleşen, 49 İlden 430 Özel Sporcunun yarıştığı Türkiye Şampiyonasında 21 sporcuyla yaptığı bütün maçları kazanarak 8-18 yaş aralığı Mental kategorisinde Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Yavuz Koca Ömer 3. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı.   

RİZELİ Türkiye Şampiyonu Adım Adım Milli Takıma Koşuyor 


Yavuz Koca Ömer 3. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda koruma ve bakım altında bulunan Rizeli genç  Yusuf Caner Atacihan Türkiye Şampiyonu oldu. 


Rize Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evler Koordinasyon Merkezi’nde koruma ve bakım altında bulunan  Yusuf Caner Atacihan, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 10.sınıf öğrencisi olup okul takımı ile birlikte 14-18 Ocak 2020 tarihinde Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleşen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Yavuz Koca Ömer 3. Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına katıldı. 


Mental Kategorisinde 8-18 yaş aralığı 30 sporcunun yarıştığı grupta peş peşe 6 maç kazanarak Karadeniz Bölge Şampiyonu oldu ve altın madalya alarak Türkiye Finalleri ve Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazandı. 


3 Şubat 2020 tarihinde Antalya İlinde gerçekleşen, 49 İlden 430 Özel Sporcunun yarıştığı Türkiye Şampiyonasında 21 sporcuyla yaptığı bütün maçları kazanarak 8-18 yaş aralığı Mental kategorisinde Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Yavuz Koca Ömer 3. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi