RİZELİ ÜNLÜ SANATÇI COVİD-19'A YAKALANDI

Rize 14.09.2020 - 12:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2373+ kez okundu.
 

RİZELİ ÜNLÜ SANATÇI COVİD-19'A YAKALANDI

Karadenizli sanatçı Cimilli İbo'nun koronavirüs teşhisi ve böbrek yetmezliğinden dolayı Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alındığı öğrenildi. Karadeniz müziğinin güçlü sesi ve sevilen sanatçısı kamuoyunun bildiği adıyla Rizeli sanatçı Cimilli İbo’nun( İbrahim Özer) durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Karadenizli sanatçı Cimilli İbo'nun koronavirüs teşhisi ve böbrek yetmezliğinden dolayı Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alındığı öğrenildi.


Karadeniz müziğinin güçlü sesi ve sevilen sanatçısı kamuoyunun bildiği adıyla Rizeli sanatçı Cimilli İbo’nun( İbrahim Özer) durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi