RİZELİ ÜNLÜ SANATÇININ ACI GÜNÜ

Vefat 08.02.2020 - 15:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2550+ kez okundu.
 

RİZELİ ÜNLÜ SANATÇININ ACI GÜNÜ

Rize Çayelili sanatçı Erol Şahin'in annesi Gülsüm Sırtlı yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle yaşamını kaybetti.   Merhumenin cenazesi 9 Şubat  2020  Pazar günü Rize'nin Çayeli İlçesi  Eski Cami'de kılınıp aile kabristanlığına defnedilecektir. Rizeli  sanatçı acısını sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla duyurdu: İŞTE O PAYLAŞIM "Canım anam 45 yıllık hasretin  bitti aşkına kavuştun ne diyebilirim ki canım ilk defa bu kadar yandı ben senin kadar asıl. Korkunun ne olduğunu bilmeyen bir kadın görmedim ölmekten bile korkmadın inanıyorum ki seni rabbim cennetinin en güzel yerine koyacak ve bir gün beni yine koynuna alacaksın nurlar içinde yat canım anam"

Rize Çayelili sanatçı Erol Şahin'in annesi Gülsüm Sırtlı yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle yaşamını kaybetti.

 

Merhumenin cenazesi 9 Şubat  2020  Pazar günü Rize'nin Çayeli İlçesi  Eski Cami'de kılınıp aile kabristanlığına defnedilecektir.


Rizeli  sanatçı acısını sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

İŞTE O PAYLAŞIM

"Canım anam 45 yıllık hasretin  bitti aşkına kavuştun ne diyebilirim ki canım ilk defa bu kadar yandı ben senin kadar asıl. Korkunun ne olduğunu bilmeyen bir kadın görmedim ölmekten bile korkmadın inanıyorum ki seni rabbim cennetinin en güzel yerine koyacak ve bir gün beni yine koynuna alacaksın nurlar içinde yat canım anam"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi