RİZELİ ÜNLÜ SANATÇININ KUZENİ FİRAR ETTİ

Magazin 24.10.2019 - 19:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3028+ kez okundu.
 

RİZELİ ÜNLÜ SANATÇININ KUZENİ FİRAR ETTİ

Tarkan’ın kuzeni açık cezaevinden firar etti Esenyurt'ta iş yeri yakılıp silahla vurularak öldürülen Ercan Gönülkırmaz'ın sanıkları arasında yer alan ünlü popçu Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun açık cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı. Esenyurt İncirtepe Mahallesi’nde 2017 yılında Ercan Gönülkırmaz bir şarküteri açmak için dükkan kiraladı. Bir süre sonra dükkana gelen bazı kişiler, burada bir şarküteri görmek istemedikleri gerekçesiyle Ercan Gönülkırmaz’ı tehdit edip, iş yerini kapatmasını istedi. Gönülkırmaz’ın tehditlere aldırış etmemesi üzerine 17 Ocak 2017’de 2 araç ile dükkanın önüne gelen şüpheliler dükkana kurşun yağdırdı. Gönülkırmaz olayda yaralanıp üst kata kaçınca bu kez zanlılar dükkanı yaktı. Olayda Ercan Gönülkırmaz hayatını kaybetti. KEFALETLE TAHLİYE EDİLDİ Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Servet Tevetoğlu’nun da bulunduğu 8 kişi hakkında, ‘Kan gütme saikiyle öldürme’, ‘Mala zarar verme’ ve ‘Ruhsatsız silah taşıma’ suçlarından dava açıldı. 25 Temmuz 2019 tarihinde Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 6. duruşmada dava dosyasının tek tutuklu sanığı Servet Tevetoğlu da tutuklu kaldığı süre gerekçe gösterilerek 2 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 250 bin TL kefaletle ve adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Ancak başka bir suç dosyası olduğu öğrenilen Tevetoğlu, bu suç dosyasından dolayı Silivri Açık Cezaevi’ne girdi. FİRAR ETTİĞİ ANLAŞILDI Gönülkırmaz, cinayeti ile ilgili süren davanın dün 7. celsesi görüldü. Bir başka suçundan dolayı Silivri Açık Cezaevine gönderilen Servet Tevetoğlu’nun dün yapılan mahkemede firar ettiği ortaya çıktı. Duruşma tutanağında, “UYAP’tan yapılan kontrolde Servet Tevetoğlu’nun Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü iken firar ettiği görüldü” denildi. Duruşmada, “Sanık Servet Tevetoğlu hakkındaki CMK’nun 109/3.f maddesi uyarınca verilen adli kontrolün yerine getirilip getirilmediği hususunda denetimli serbestlik şube müdürlüğüne yazı yazılması” kararı verildi. Duruşma 20 Ocak 2020 tarihine ertelendi. “ADALET İSTİYORUM” Mahkeme salonunda şüpheli Tevetoğlu’nun firar ettiğini öğrenen aile yakınları büyük üzüntü yaşadı.  Esenyurt’taki olayda hayatını kaybeden Ercan Gönülkırmaz’ın annesi Havva Gönülkırmaz, gözyaşları içinde firar eden Servet Tevetoğlu’nun yakalanmasını istedi. Yetkililere seslenen Havva Gönülkırmaz, “Dün mahkemeye gelmesi gerekiyordu gelmedi. Firar etti. Çok kötü oldum, Ercanım’ın kanı yerde kalmasın. Bir an önce tutuklansın bunlar. Kendileri serbest geziyorlar, adalet istiyorum.” dedi.

Tarkan’ın kuzeni açık cezaevinden firar etti


Esenyurt'ta iş yeri yakılıp silahla vurularak öldürülen Ercan Gönülkırmaz'ın sanıkları arasında yer alan ünlü popçu Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun açık cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.


Esenyurt İncirtepe Mahallesi’nde 2017 yılında Ercan Gönülkırmaz bir şarküteri açmak için dükkan kiraladı. Bir süre sonra dükkana gelen bazı kişiler, burada bir şarküteri görmek istemedikleri gerekçesiyle Ercan Gönülkırmaz’ı tehdit edip, iş yerini kapatmasını istedi. Gönülkırmaz’ın tehditlere aldırış etmemesi üzerine 17 Ocak 2017’de 2 araç ile dükkanın önüne gelen şüpheliler dükkana kurşun yağdırdı. Gönülkırmaz olayda yaralanıp üst kata kaçınca bu kez zanlılar dükkanı yaktı. Olayda Ercan Gönülkırmaz hayatını kaybetti.


KEFALETLE TAHLİYE EDİLDİ


Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Servet Tevetoğlu’nun da bulunduğu 8 kişi hakkında, ‘Kan gütme saikiyle öldürme’, ‘Mala zarar verme’ ve ‘Ruhsatsız silah taşıma’ suçlarından dava açıldı.


25 Temmuz 2019 tarihinde Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 6. duruşmada dava dosyasının tek tutuklu sanığı Servet Tevetoğlu da tutuklu kaldığı süre gerekçe gösterilerek 2 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 250 bin TL kefaletle ve adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Ancak başka bir suç dosyası olduğu öğrenilen Tevetoğlu, bu suç dosyasından dolayı Silivri Açık Cezaevi’ne girdi.


FİRAR ETTİĞİ ANLAŞILDI


Gönülkırmaz, cinayeti ile ilgili süren davanın dün 7. celsesi görüldü. Bir başka suçundan dolayı Silivri Açık Cezaevine gönderilen Servet Tevetoğlu’nun dün yapılan mahkemede firar ettiği ortaya çıktı. Duruşma tutanağında, “UYAP’tan yapılan kontrolde Servet Tevetoğlu’nun Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü iken firar ettiği görüldü” denildi. Duruşmada, “Sanık Servet Tevetoğlu hakkındaki CMK’nun 109/3.f maddesi uyarınca verilen adli kontrolün yerine getirilip getirilmediği hususunda denetimli serbestlik şube müdürlüğüne yazı yazılması” kararı verildi. Duruşma 20 Ocak 2020 tarihine ertelendi.


“ADALET İSTİYORUM”


Mahkeme salonunda şüpheli Tevetoğlu’nun firar ettiğini öğrenen aile yakınları büyük üzüntü yaşadı.  Esenyurt’taki olayda hayatını kaybeden Ercan Gönülkırmaz’ın annesi Havva Gönülkırmaz, gözyaşları içinde firar eden Servet Tevetoğlu’nun yakalanmasını istedi. Yetkililere seslenen Havva Gönülkırmaz, “Dün mahkemeye gelmesi gerekiyordu gelmedi. Firar etti. Çok kötü oldum, Ercanım’ın kanı yerde kalmasın. Bir an önce tutuklansın bunlar. Kendileri serbest geziyorlar, adalet istiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi