Rizeli Ünlü Sanatçının Acı Günü

Vefat 07.09.2019 - 17:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2638+ kez okundu.
 

Rizeli Ünlü Sanatçının Acı Günü

RİZELİ ÜNLÜ SANATÇILARDAN ALTAY’IN İSTANBUL’DA VEFAT  EDEN ANNESİ RİZE-İKİZDERE’DE TOPRAĞA VERİLDİ. 87 YAŞINDA VEFAT EDEN RABİA BİBEROĞLU 6 ÇOCUK ANNESİYDİ. Türk Pop Müziğinin “Rizeli ve Star” isimlerinden ALTAY BİBER’in İstanbul’da vefat eden annesi RABİA BİBEROĞLU, baba ocağı Rize’nin İkizdere ilçesinde önceki gün son yolculuğuna uğurlandı. Merhume Rabia BİBEROĞLU’nun cenaze namazı İkizdere’deki  Kubbeli Camide kılındıktan sonra Çağrankaya Köyü’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. İkizdere’deki bu cenaze namazına İkizdere Belediye Başkanı MHP’li Hakan KARAGÖZ, Eski İkizdere Belediye Başkanı Ayhan BİBEROĞLU ve bu şirin ilçemizin diğer yöneticileri ve etkili isimleri de katılarak, ünlü sanatçı hemşehrileri ALTAY ve ailesini yalnız bırakmayarak acılarına ortak oldular.  Tedavi gördüğü İstanbul’da 87 yaşında vefat eden Rabia  Popstar ALTAY’ın annesinin Rize İkizdere’deki cenaze namazına hemşehrisi ve komşu köylüsü olan TARKAN başta olmak  üzere Beşiktaş Teknik Direktörü ve Rizeli hemşehrisi Abdullah Mucip AVCI, Galatasaray 2.Başkanı Rizeli Abdurrahim ALBAYRAK gibi yüzlerce kişi de hem çiçek, çelenk gönderdiler hem de çeşitli kurumlara bağışta bulundular.  Bu üç isim Altay’ı cenaze öncesi ve sonrasında da  telefonla arayarak “Başsağlığı” dileğinde bulundular.

RİZELİ ÜNLÜ SANATÇILARDAN ALTAY’IN İSTANBUL’DA VEFAT  EDEN ANNESİ RİZE-İKİZDERE’DE TOPRAĞA VERİLDİ.

87 YAŞINDA VEFAT EDEN RABİA BİBEROĞLU 6 ÇOCUK ANNESİYDİ.

Türk Pop Müziğinin “Rizeli ve Star” isimlerinden ALTAY BİBER’in İstanbul’da vefat eden annesi RABİA BİBEROĞLU, baba ocağı Rize’nin İkizdere ilçesinde önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Rabia BİBEROĞLU’nun cenaze namazı İkizdere’deki  Kubbeli Camide kılındıktan sonra Çağrankaya Köyü’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.


İkizdere’deki bu cenaze namazına İkizdere Belediye Başkanı MHP’li Hakan KARAGÖZ, Eski İkizdere Belediye Başkanı Ayhan BİBEROĞLU ve bu şirin ilçemizin diğer yöneticileri ve etkili isimleri de katılarak, ünlü sanatçı hemşehrileri ALTAY ve ailesini yalnız bırakmayarak acılarına ortak oldular. 


Tedavi gördüğü İstanbul’da 87 yaşında vefat eden Rabia  Popstar ALTAY’ın annesinin Rize İkizdere’deki cenaze namazına hemşehrisi ve komşu köylüsü olan TARKAN başta olmak  üzere Beşiktaş Teknik Direktörü ve Rizeli hemşehrisi Abdullah Mucip AVCI, Galatasaray 2.Başkanı Rizeli Abdurrahim ALBAYRAK gibi yüzlerce kişi de hem çiçek, çelenk gönderdiler hem de çeşitli kurumlara bağışta bulundular.  Bu üç isim Altay’ı cenaze öncesi ve sonrasında da  telefonla arayarak “Başsağlığı” dileğinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi