Rizeli Ünlü yöneticinin mutlaka okunması gereken kitabı çıktı.

15.06.2019 - 11:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1956+ kez okundu.
 

Rizeli Ünlü yöneticinin mutlaka okunması gereken kitabı çıktı.

Türk Hava Yolları(THY) eski Yönetim Kurulu Başkanı Rizeli Yaşar Topçu, THY’ de görev yaptığı süre içerisinde yaşadıklarını” Yerelden Globale” ismiyle kitaplaştırdı. Remzi Kitabevinden çıkan kitap için Hamdi Topçu, “THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak 12 yıl hizmet verdim Kurumun yükselişini, dünya çapında bir marka oluşunu sağlayan isimlerin başında geliyoruz Yönetime atandığımız günden itibaren liyakata, işini yükseltmek isteyen tüm çalışmalara ve paydaşlara değer verererek, onları özendirdik. THY de birçok ilke de imza attık. Bu kitap Türkiye’ de örnek olacak bir dönemin ayrıntılı hikâyesini anlatıyor” dedi.   1 Nisan 2003 tarihinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile THY Yönetim kurulu üyeliği ile başlayan ve 17 Aralık 2009 itibariyle yönetim kurulu başkanlığı ile 6 Nisan 2015’ e kadar süren 12 yıl 6 günlük bir yolculuğu olduğunu ifade eden THY eski yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Bu süre içerisinde THY hep yüksek irtifada seyretti. Bu uçuşun geride bıraktığı kuyruk izleri oldu elbette. Bu kitaptan maksat birazda bu izlerin gerçek kuyruk izlerinin akıbetine uğramaması kaybolmaması ve tarihe bir not olarak düşülmelidir” dedi.

Türk Hava Yolları(THY) eski Yönetim Kurulu Başkanı Rizeli Yaşar Topçu, THY’ de görev yaptığı süre içerisinde yaşadıklarını” Yerelden Globale” ismiyle kitaplaştırdı. Remzi Kitabevinden çıkan kitap için Hamdi Topçu, “THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak 12 yıl hizmet verdim Kurumun yükselişini, dünya çapında bir marka oluşunu sağlayan isimlerin başında geliyoruz Yönetime atandığımız günden itibaren liyakata, işini yükseltmek isteyen tüm çalışmalara ve paydaşlara değer verererek, onları özendirdik. THY de birçok ilke de imza attık. Bu kitap Türkiye’ de örnek olacak bir dönemin ayrıntılı hikâyesini anlatıyor” dedi.

 

1 Nisan 2003 tarihinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile THY Yönetim kurulu üyeliği ile başlayan ve 17 Aralık 2009 itibariyle yönetim kurulu başkanlığı ile 6 Nisan 2015’ e kadar süren 12 yıl 6 günlük bir yolculuğu olduğunu ifade eden THY eski yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Bu süre içerisinde THY hep yüksek irtifada seyretti. Bu uçuşun geride bıraktığı kuyruk izleri oldu elbette. Bu kitaptan maksat birazda bu izlerin gerçek kuyruk izlerinin akıbetine uğramaması kaybolmaması ve tarihe bir not olarak düşülmelidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi