RİZELİ VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE…

Rize 07.02.2020 - 14:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2506+ kez okundu.
 

RİZELİ VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE…

RİZELİ VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre ilimizde bu hafta sonu yoğun kar yağışı beklenmektedir.  Rize Belediyesince karla mücadele konusunda bütün hazırlıklar planlanmıştır. Yapılacak olan karla mücadele çalışmalarında herhangi bir aksama yaşanmaması için vatandaşlarımızın öncelikle özel araçları ile trafiğe çıkmamaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları önem arz etmektedir. Özel araçları ile trafiğe çıkacak olan vatandaşlarımızın araçlarında kar lastiği ve zincir bulundurmaları gerekmektedir.  Ayrıca Belediyemizin yol açma çalışmalarına engel teşkil edecek şekilde cadde ve sokak kenarlarına parklanma yapılmaması gerekmektedir. 

RİZELİ VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE…


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre ilimizde bu hafta sonu yoğun kar yağışı beklenmektedir. 


Rize Belediyesince karla mücadele konusunda bütün hazırlıklar planlanmıştır. Yapılacak olan karla mücadele çalışmalarında herhangi bir aksama yaşanmaması için vatandaşlarımızın öncelikle özel araçları ile trafiğe çıkmamaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları önem arz etmektedir. Özel araçları ile trafiğe çıkacak olan vatandaşlarımızın araçlarında kar lastiği ve zincir bulundurmaları gerekmektedir. 


Ayrıca Belediyemizin yol açma çalışmalarına engel teşkil edecek şekilde cadde ve sokak kenarlarına parklanma yapılmaması gerekmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi