RİZENİNSESİ'NDEN RİZE VALİ YARDIMCISINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Rize 17.08.2020 - 22:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1708+ kez okundu.
 

RİZENİNSESİ'NDEN RİZE VALİ YARDIMCISINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

RizeninSesi Haber Sitemizin Haber Müdürü Bayram Arif TURAN bugün Son Valiler kararnamesiyle Rize'ye Vali yardımcısı olarak atanan Bayram SAĞIR'I makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.   Aslen Trabzon Araklılı olan Vali Yardımcısı SAĞIR'ın Vali Yardımcısı olmadan önce Hemşin kaymakamlığı görevinde bulunması sebebiyle Rize ve Bölgeyi çok yakından  tanıyan birisi olarak Rize'ye çok faydalı hizmetler yapacağını dile getiren haber Müdürümüz Vali Yardımcısı SAĞIR'a çalışmalarında başarılar diledi.   Ziyarette Haber Müdürümüze özel sohbetin dışında gündemle ilgili kısa açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Bayram SAĞIR; geçtiğimiz hafta Valimiz Sayın  Kemal CEBER'in Rize'de ilk uygulamasını  başlatmış olduğu, pandemi kurallarına uyan esnafla yeşil barkot verilmesi uygulamasına devam edileceklerini belirterek, buradaki amacımız kuralları uygulamayan esnafa yaptırım uygularken, kurallara uygulayan esnafı ödüllendirmektir dedi. El hijyeni, maske ve mesafe konusunda kurallara uymanın  pandemiyle mücadele için olmazsa olmaz  oldugunu belirterekam hemşerilerimizin bu kurullara kesinlikle ve titizlikle uymalarını istedi.  
RizeninSesi Haber Sitemizin Haber Müdürü Bayram Arif TURAN bugün Son Valiler kararnamesiyle Rize'ye Vali yardımcısı olarak atanan Bayram SAĞIR'I makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 

Aslen Trabzon Araklılı olan Vali Yardımcısı SAĞIR'ın Vali Yardımcısı olmadan önce Hemşin kaymakamlığı görevinde bulunması sebebiyle Rize ve Bölgeyi çok yakından  tanıyan birisi olarak Rize'ye çok faydalı hizmetler yapacağını dile getiren haber Müdürümüz Vali Yardımcısı SAĞIR'a çalışmalarında başarılar diledi.
 

Ziyarette Haber Müdürümüze özel sohbetin dışında gündemle ilgili kısa açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Bayram SAĞIR; geçtiğimiz hafta Valimiz Sayın  Kemal CEBER'in Rize'de ilk uygulamasını  başlatmış olduğu, pandemi kurallarına uyan esnafla yeşil barkot verilmesi uygulamasına devam edileceklerini belirterek, buradaki amacımız kuralları uygulamayan esnafa yaptırım uygularken, kurallara uygulayan esnafı ödüllendirmektir dedi.


El hijyeni, maske ve mesafe konusunda kurallara uymanın  pandemiyle mücadele için olmazsa olmaz  oldugunu belirterekam hemşerilerimizin bu kurullara kesinlikle ve titizlikle uymalarını istedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi