Rizespor 3,5'a verdi. 2 ayda fiyatını 10!a katladı

Spor 13.09.2019 - 10:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2654+ kez okundu.
 

Rizespor 3,5'a verdi. 2 ayda fiyatını 10!a katladı

Fenerbahçe'de son dakika: Vedat Muriç'e Manchester United kancası Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Vedat Muriç’e, Tottenham’dan sonra İngilizler’in bir başka devi Manchester United da talip oldu. United adına scout Kristo Kilibarda’nın, Alanyaspor maçını tribünden takip edeceği öğrenildi. Kosova adına harika performans gösteren Vedat Muriç, Euro 2020 elemelerinde 2-1 kazanılan Çekya maçında 1 gol atarken, İngiltere’ye 5-3 kaybedilen mücadelede de 2 asist-1 golle oynamıştı. Son İngiltere sınavında Premier Lig’in devlerinden Tottenham’ın gözlemci ekibi tarafından tribünde canlı olarak izlenen 25 yaşındaki forvet için İngilizler’in bir başka devi, Manchester United’ın da devreye girdiği öğrenildi.  Ocak’ta düğmeye basılabilir Manchester United’ın Doğu Avrupa Sorumlusu olan Kristo Kilibarda’nın, pazartesi günü deplasmanda oynanacak Alanyaspor karşılaşmasını tribünden takip edeceği öğrenildi.  Klibarda, Vedat ile ilgili hazırlayacağı raporu, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’e iletecek.  Norveçli teknik adam, Muriç hakkında olumlu rapor verirse, önümüzdeki Ocak ayında Kırmızı Şeytanlar, Kosovalı golcünün transferi için resmen düğmeye basacak.  Bruma ve Cengiz’e gelmişti Bu seyahat, Kristo Kilibarda’nın ilk Türkiye tecrübesi olmayacak.  Kilibarda daha önce de Galatasaray’ın eski oyuncusu Bruma ve şu an Roma’da forma giyen Cengiz Ünder’i izlemek için Türkiye’ye gelmişti. 25 yaşındaki golcü, Kosova formasıyla Euro 2020 elemelerindeki son iki maçta 2 gol ve 2 asistle oynayarak tüm dikkatleri üzerine çekti. 3.5 milyon Euro + 4 futbolcu karşığında Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer 24 yaşındaki oyuncu, 2019 yılında çıktığı 26 maçta 17 gol atmayı başardı.   NGİLİZLER ADETA PİŞMAN ETTİ: 5-1   8'de Raheem Sterling, 19'da Harry Kane, 38'de Mergim Vojvoda (kk), 44 ve 45'te Jadon Sancho ise İngiltere'ye ilk yarı bitmeden 5-1'lik üstünlüğü getiren golleri attılar.   Ancak Berisha ve Muriç'in bu performansı ise İngilizler'in daha sert oynamasına sebep oldu ve İngiltere bu dakikadan sonra skoru riske atmadı. Maçı 5-3 kazanan İngiltere, Kosova'ya gruptaki ilk mağlubiyetini tattırdı. MURİÇ VE BERISHA BIRAKMIYOR Ancak "Ben bu maçı bırakmam" diyen Kosova, ikinci yarıya da golle başladı. 49'da Muriç'in asistinde gol yine Berisha'dan geldi ve skor 5-2 oldu. Berisha 2 gol, Muriç ise 2 asistle oynuyordu. İngilizler şu an grubun tek namağlup takımı konumunda... Bu skorun ardından İngiltere 12 puana yükselirken, Kosova 8 puanda kaldı.   Tunç Kayacı / FANATİK

Fenerbahçe'de son dakika: Vedat Muriç'e Manchester United kancası

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Vedat Muriç’e, Tottenham’dan sonra İngilizler’in bir başka devi Manchester United da talip oldu. United adına scout Kristo Kilibarda’nın, Alanyaspor maçını tribünden takip edeceği öğrenildi.

Kosova adına harika performans gösteren Vedat Muriç, Euro 2020 elemelerinde 2-1 kazanılan Çekya maçında 1 gol atarken, İngiltere’ye 5-3 kaybedilen mücadelede de 2 asist-1 golle oynamıştı.


Son İngiltere sınavında Premier Lig’in devlerinden Tottenham’ın gözlemci ekibi tarafından tribünde canlı olarak izlenen 25 yaşındaki forvet için İngilizler’in bir başka devi, Manchester United’ın da devreye girdiği öğrenildi. 


Ocak’ta düğmeye basılabilir

Manchester United’ın Doğu Avrupa Sorumlusu olan Kristo Kilibarda’nın, pazartesi günü deplasmanda oynanacak Alanyaspor karşılaşmasını tribünden takip edeceği öğrenildi. 

Klibarda, Vedat ile ilgili hazırlayacağı raporu, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’e iletecek. 


Norveçli teknik adam, Muriç hakkında olumlu rapor verirse, önümüzdeki Ocak ayında Kırmızı Şeytanlar, Kosovalı golcünün transferi için resmen düğmeye basacak. 


Bruma ve Cengiz’e gelmişti

Bu seyahat, Kristo Kilibarda’nın ilk Türkiye tecrübesi olmayacak. 

Kilibarda daha önce de Galatasaray’ın eski oyuncusu Bruma ve şu an Roma’da forma giyen Cengiz Ünder’i izlemek için Türkiye’ye gelmişti.


25 yaşındaki golcü, Kosova formasıyla Euro 2020 elemelerindeki son iki maçta 2 gol ve 2 asistle oynayarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

3.5 milyon Euro + 4 futbolcu karşığında Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer 24 yaşındaki oyuncu, 2019 yılında çıktığı 26 maçta 17 gol atmayı başardı.

 

NGİLİZLER ADETA PİŞMAN ETTİ: 5-1

 

8'de Raheem Sterling, 19'da Harry Kane, 38'de Mergim Vojvoda (kk), 44 ve 45'te Jadon Sancho ise İngiltere'ye ilk yarı bitmeden 5-1'lik üstünlüğü getiren golleri attılar.

 

Ancak Berisha ve Muriç'in bu performansı ise İngilizler'in daha sert oynamasına sebep oldu ve İngiltere bu dakikadan sonra skoru riske atmadı.


Maçı 5-3 kazanan İngiltere, Kosova'ya gruptaki ilk mağlubiyetini tattırdı.

MURİÇ VE BERISHA BIRAKMIYOR

Ancak "Ben bu maçı bırakmam" diyen Kosova, ikinci yarıya da golle başladı.

49'da Muriç'in asistinde gol yine Berisha'dan geldi ve skor 5-2 oldu. Berisha 2 gol, Muriç ise 2 asistle oynuyordu.

İngilizler şu an grubun tek namağlup takımı konumunda...


Bu skorun ardından İngiltere 12 puana yükselirken, Kosova 8 puanda kaldı.

 

Tunç Kayacı / FANATİK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi