Rizespor 90 +4'de Galibiyeti kaçırdı VİDEO

21.04.2019 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2395+ kez okundu.
 

Rizespor 90 +4'de Galibiyeti kaçırdı VİDEO

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Medipol Başakşehir sahasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk hedefinde kritik haftada 2 puan bırakmış oldu.   Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Çaykur Rizespor olurken, konuk ekip henüz 1. dakikada Vedat Muriqi ile gole yaklaştı. Attamah'ın geri pasında araya giren Vedat dar açıdan yaptığı vuruşunda top yan ağlarda kaldı. Baskılı oyununu sürdüren Çaykur Rizespor, Saadane ve Boldrin ile de gol şansı yakaladı ancak kaleye isabet sağlayamadı. İlk yarının ortalarından itibaren oyun üstünlüğünü eline alan Medipol Başakşehir en net fırsatı 37. dakikada üretti. İrfan Can'ın ara pasında topla buluşan Visca'nın bekletmeden gönderdiği şutunda kaleci Gökhan Akkan gole izin vermedi.   İlk yarıda her iki takımda skoru değiştirmeyi başaramadı ve devreye 0-0'lık eşitlikle girildi.   İkinci yarıya Medipol Başakşehir daha kontrollü başlarken Çaykur Rizespor kaptığı toplarla hızlı çıkarak etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 62. dakikasında Çaykur Rizespor golcüsü Vedat Muriqi ile golü de buldu. Abdullah Durak'ın pasıyla topla buluşan Vedat Muriqi kaleyi cepheden gören pozisyonda vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Vedat Muriqi bu sezon 13. golüne imza attı. Golden sonra Çaykur Rizespor ceza sahasında büyük bir baskı kuran Medipol Başakşehir 90+6'da penaltı atışı kazandı. Ceza sahası içerisinde yerde kalan Mahmut Pektemir'in pozisyonunu VAR'a da giderek tekrar izleyen hakem Hüseyin Göçek beyaz noktayı gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Visca golünü attı ve skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda skor değişmedi ve kritik karşılaşmada puanlar paylaşıldı.   Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 62'e yükseltirken, en yakın takipçisi Galatasaray'la puan farkı 3'e düştü. Çaykur Rizespor ise puanını 38 puana yükseldi.   MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - ÇAYKUR RİZESPOR   STAT: 3. İstanbul Başakşehir   HAKEM: Hüseyin Göçek       MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Mahmut, Attamah, Clichy, Emre, Visca, İrfan Can, Mossoro, Elia, Robinho. TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı   ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Morozyuk, Saadane, Awaziem, Melnjak, Azubuike, Abdullah, Boldrin, Musa, Umar Aminu, Muriç. TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk   MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında lider Medipol Başakşehir sahasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk hedefinde kritik haftada 2 puan bırakmış oldu.
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Çaykur Rizespor olurken, konuk ekip henüz 1. dakikada Vedat Muriqi ile gole yaklaştı. Attamah'ın geri pasında araya giren Vedat dar açıdan yaptığı vuruşunda top yan ağlarda kaldı. Baskılı oyununu sürdüren Çaykur Rizespor, Saadane ve Boldrin ile de gol şansı yakaladı ancak kaleye isabet sağlayamadı. İlk yarının ortalarından itibaren oyun üstünlüğünü eline alan Medipol Başakşehir en net fırsatı 37. dakikada üretti. İrfan Can'ın ara pasında topla buluşan Visca'nın bekletmeden gönderdiği şutunda kaleci Gökhan Akkan gole izin vermedi.
 
İlk yarıda her iki takımda skoru değiştirmeyi başaramadı ve devreye 0-0'lık eşitlikle girildi.
 
İkinci yarıya Medipol Başakşehir daha kontrollü başlarken Çaykur Rizespor kaptığı toplarla hızlı çıkarak etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 62. dakikasında Çaykur Rizespor golcüsü Vedat Muriqi ile golü de buldu. Abdullah Durak'ın pasıyla topla buluşan Vedat Muriqi kaleyi cepheden gören pozisyonda vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Vedat Muriqi bu sezon 13. golüne imza attı. Golden sonra Çaykur Rizespor ceza sahasında büyük bir baskı kuran Medipol Başakşehir 90+6'da penaltı atışı kazandı. Ceza sahası içerisinde yerde kalan Mahmut Pektemir'in pozisyonunu VAR'a da giderek tekrar izleyen hakem Hüseyin Göçek beyaz noktayı gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Visca golünü attı ve skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda skor değişmedi ve kritik karşılaşmada puanlar paylaşıldı.
 
Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 62'e yükseltirken, en yakın takipçisi Galatasaray'la puan farkı 3'e düştü. Çaykur Rizespor ise puanını 38 puana yükseldi.
 
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - ÇAYKUR RİZESPOR
 
STAT: 3. İstanbul Başakşehir
 
HAKEM: Hüseyin Göçek
 
 
 
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Mahmut, Attamah, Clichy, Emre, Visca, İrfan Can, Mossoro, Elia, Robinho.

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
 
ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Morozyuk, Saadane, Awaziem, Melnjak, Azubuike, Abdullah, Boldrin, Musa, Umar Aminu, Muriç.

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi