Rizespor'da Buruk dönemi sona erdi,İşte Buruk'un yeni takımı.

Spor 29.05.2019 - 17:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2253+ kez okundu.
 

Rizespor'da Buruk dönemi sona erdi,İşte Buruk'un yeni takımı.

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk ile yollar ayrıldı. Çaykur Rizespor'da ligin 7'nci haftasında göreve başlayan teknik direktör Okan Buruk, takımdan ayrıldı. Çaykur Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yaptıkları teklife teşekkür eden Buruk'un ailevi nedenlerden dolayı kulüpten ayrıldığını açıkladı.  Çaykur Rizespor, Okan Buruk yönetiminde çıktığı 28 maçta 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.  Okan Buruk'un Başakşehir ile büyük ölçüde anlaştığı ve gelecek sezon Başakşehir'i çalıştıracağı bilgisine ulaşıldı. Teknik direktör Okan Buruk, dün Çaykur Rizespor'dan ayrıldığını açıklamıştı. Sezonun ikinci yarısında oynattığı başarılı futbol ve aldığı sonuçlar ile dikkat çeken 45 yaşındaki teknik adamın yeni durağı Medipol Başakşehir..   TRT Spor'a konuşan Okan Buruk'un menajeri, ''Okan Hoca, Başakşehir ile anlaştı. Avcı'nın ayrılmasının ardından imzalar atılacak" açıklamasını yaptı.

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk ile yollar ayrıldı. Çaykur Rizespor'da ligin 7'nci haftasında göreve başlayan teknik direktör Okan Buruk, takımdan ayrıldı.


Çaykur Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yaptıkları teklife teşekkür eden Buruk'un ailevi nedenlerden dolayı kulüpten ayrıldığını açıkladı.  Çaykur Rizespor, Okan Buruk yönetiminde çıktığı 28 maçta 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. 


Okan Buruk'un Başakşehir ile büyük ölçüde anlaştığı ve gelecek sezon Başakşehir'i çalıştıracağı bilgisine ulaşıldı.

Teknik direktör Okan Buruk, dün Çaykur Rizespor'dan ayrıldığını açıklamıştı. Sezonun ikinci yarısında oynattığı başarılı futbol ve aldığı sonuçlar ile dikkat çeken 45 yaşındaki teknik adamın yeni durağı Medipol Başakşehir..
 
TRT Spor'a konuşan Okan Buruk'un menajeri, ''Okan Hoca, Başakşehir ile anlaştı. Avcı'nın ayrılmasının ardından imzalar atılacak" açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi