RİZESPOR'DA HEDEF 8'DE 8. GEMİLERİ YAKTI.

Spor 12.06.2020 - 18:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2203+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DA HEDEF 8'DE 8. GEMİLERİ YAKTI.

Başkan Hasan Kartal Skorer'e açıkladı! Oğulcan ve Galatasaray... Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, transferin gözde ismi Oğulcan Çağlayan ile ilgili Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de pazar günü şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ı konuk edecek Çaykur Rizespor'da Başkan Hasan Kartal hem zorlu maç hem de transferle ilgili açıklamada bulundu.   'Takımlar muamma'  Rizespor olarak maça çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Kartal, "Federasyonumuzun verdiği direktifler çerçevesinde stadımız her şeye uygun. Takımların aranın ardından nasıl performans göstereceği belli değil. Hepsinde bir muamma ve tedirginlik var. 'Ünal Karaman takıma iyice adapte oldu'  G.Saray maçına iyi hazırlandık. Moral-motivasyonumuz iyi. Teknik direktörümüz Ünal Karaman da adapte oldu. Bu ara ona yaradı. Bizim çocuğumuz gibi. Çünkü büyük takımdan bize gelmişti. Gayet güzel hava var. O gün yapılan hatalar, tolere edilecek gibi değildi'  G.Saray maçında hakem hataları ile ilgili çekincemiz yok. O yapıda bir hakemin (Serkan Çınar) Türk hakem camiasının içinde artık olacağını düşünmüyorum. O gün yapılan hatalar, tolere edilecek, görülmeyecek gibi değildi" dedi. Oğulcan'la ilgili resmi teklif gelmedi'  Kartal, Galatasaray'la anlaştığı ileri sürülen Oğulcan ile ilgili olarak "Ben de sizin gibi bu iddiaları duydum. Şu anda bize ulaşan resmi bir teklif yok. Bize gitmek istediğini söyledi' Sezon sonunda mukavelesi bitiyor. Kendisiyle sözleşme yenilemek için görüştük. Bize gitmek istediğini söyledi. Kalecimiz Gökhan Akkan için de herhangi bir resmi teklif yok" açıklamasını yaptı. Hedefimiz 8'de 8'  Kartal ayrıca Süper Lig'de kalan 8 maçın 8'ini kazanmak için oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Başkan Hasan Kartal Skorer'e açıkladı! Oğulcan ve Galatasaray...

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, transferin gözde ismi Oğulcan Çağlayan ile ilgili Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de pazar günü şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ı konuk edecek Çaykur Rizespor'da Başkan Hasan Kartal hem zorlu maç hem de transferle ilgili açıklamada bulundu.

 

'Takımlar muamma' 

Rizespor olarak maça çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Kartal, "Federasyonumuzun verdiği direktifler çerçevesinde stadımız her şeye uygun. Takımların aranın ardından nasıl performans göstereceği belli değil. Hepsinde bir muamma ve tedirginlik var.

'Ünal Karaman takıma iyice adapte oldu' 

G.Saray maçına iyi hazırlandık. Moral-motivasyonumuz iyi. Teknik direktörümüz Ünal Karaman da adapte oldu. Bu ara ona yaradı. Bizim çocuğumuz gibi. Çünkü büyük takımdan bize gelmişti. Gayet güzel hava var.

O gün yapılan hatalar, tolere edilecek gibi değildi' 

G.Saray maçında hakem hataları ile ilgili çekincemiz yok. O yapıda bir hakemin (Serkan Çınar) Türk hakem camiasının içinde artık olacağını düşünmüyorum. O gün yapılan hatalar, tolere edilecek, görülmeyecek gibi değildi" dedi.


Oğulcan'la ilgili resmi teklif gelmedi' 

Kartal, Galatasaray'la anlaştığı ileri sürülen Oğulcan ile ilgili olarak "Ben de sizin gibi bu iddiaları duydum. Şu anda bize ulaşan resmi bir teklif yok.

Bize gitmek istediğini söyledi'

Sezon sonunda mukavelesi bitiyor. Kendisiyle sözleşme yenilemek için görüştük. Bize gitmek istediğini söyledi. Kalecimiz Gökhan Akkan için de herhangi bir resmi teklif yok" açıklamasını yaptı.

Hedefimiz 8'de 8' 

Kartal ayrıca Süper Lig'de kalan 8 maçın 8'ini kazanmak için oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi