RİZESPOR'DA SON İKİ HAFTANIN HOCASI BELLİ OLDU..

Spor 14.07.2020 - 16:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2427+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DA SON İKİ HAFTANIN HOCASI BELLİ OLDU..

Rizespor'da Ünal KARAMAN'ın istifasının ardından ligde kalan son iki maçta takımın başında Mehmet Ali KARACA bulunacak. Başkan Hasan KARTAL A Spora yaptığı açıklamada yönetindeki arkadaşlar araştırıyor yeni bir hoca ile anlaşabiliriz. Olmazsa Mehmet Ali KARACA ile çıkar son iki maçımızı oynarız ve Malatyasporu da kraca hoca ile yenirirz dedi. Rizesporun efsane isimlerindne biri olan Kraca daha öncede zor günlerde Rizespor A takımında görev almıştı.

Rizespor'da Ünal KARAMAN'ın istifasının ardından ligde kalan son iki maçta takımın başında Mehmet Ali KARACA bulunacak.


Başkan Hasan KARTAL A Spora yaptığı açıklamada yönetindeki arkadaşlar araştırıyor yeni bir hoca ile anlaşabiliriz. Olmazsa Mehmet Ali KARACA ile çıkar son iki maçımızı oynarız ve Malatyasporu da kraca hoca ile yenirirz dedi.


Rizesporun efsane isimlerindne biri olan Kraca daha öncede zor günlerde Rizespor A takımında görev almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi