Rizespor'dan Frey ve Barış Alıcı açıklaması!

Spor 25.07.2019 - 08:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1843+ kez okundu.
 

Rizespor'dan Frey ve Barış Alıcı açıklaması!

Çaykur Rizespor'dan Frey ve Barış Alıcı açıklaması Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe'den Michael Frey ve Barış Alıcı'yı kiralaması beklenirken, Karadeniz ekibinden flaş açıklama geldi. Daha önce Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Michael Frey için görüşmelerin sürdüğünü belirtirken, teknik direktör İsmail Kartal, A Spor'a yaptığı açıklamada bu transferin gerçekleşmeyeceğini söyledi. İsmail Kartal, konuyla ilgili açıklamasında "Michael Frey ile ilgili girişimimiz yok." dedi. Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki Frey'in 770 bin euro maaşını fazla bulduğu gerekçesiyle bu transferin gerçekleşmediği öne sürüldü. "BARIŞ ALICI ARAMIZA KATILIR" Öte yandan Barış Alıcı ile ilgili de konuşan İsmail Kartal "Barış Alıcı ile ilgili söz verilmiş. Kiraya verilirse ilk tercih Çaykur Rizespor olacak diye konuşulmuş. Yakın bir zaman içerisinde aramıza katılacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.   ASPOR

Çaykur Rizespor'dan Frey ve Barış Alıcı açıklaması


Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe'den Michael Frey ve Barış Alıcı'yı kiralaması beklenirken, Karadeniz ekibinden flaş açıklama geldi.


Daha önce Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Michael Frey için görüşmelerin sürdüğünü belirtirken, teknik direktör İsmail Kartal, A Spor'a yaptığı açıklamada bu transferin gerçekleşmeyeceğini söyledi.


İsmail Kartal, konuyla ilgili açıklamasında "Michael Frey ile ilgili girişimimiz yok." dedi.


Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki Frey'in 770 bin euro maaşını fazla bulduğu gerekçesiyle bu transferin gerçekleşmediği öne sürüldü.


"BARIŞ ALICI ARAMIZA KATILIR"


Öte yandan Barış Alıcı ile ilgili de konuşan İsmail Kartal "Barış Alıcı ile ilgili söz verilmiş. Kiraya verilirse ilk tercih Çaykur Rizespor olacak diye konuşulmuş. Yakın bir zaman içerisinde aramıza katılacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

 

ASPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi