Rizespor Dış TRANSFERDE Atağa geçti.

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.06.2019 - 15:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2472+ kez okundu.
 

Rizespor Dış TRANSFERDE Atağa geçti.

RİZEPOR MOROZİK İLE 2 YILLIĞINA PRENSİPTE ANLAŞTI    Rizespor Morozıuk ile 2 yıllığına prensipte yeniden anlaşırken Awaziem, Azubuke ve Musa için kulüplerine yaptığı resmi teklifin yanıtını bekliyor.    Türkiye’ de 2019-2020 futbol sezonu öncesi transfer ve tescil dönemi dün başlarken Çaykur Rizespor’ da transfer harekatı başladı. Yeşil-mavililer transferde önemli hamleler gerçekleştirmeye başladı. Önceliği geride kalan sezonun devre arasında kiralık olarak aldığı futbolculara veren Rizespor Ukrayna’lı sağ kanat oyuncusu Mykola Morozıuk ile 2 yıllığına prensipte anlaştı. Geçen sezon Dinemo Kiev’ den sezon sonuna kadar kiralık olarak alınan Morozık’un hem kendisi hem de kulübü ile her konuda anlamanın sağlandığı bildirildi. Yeşil-mavililerin başarılı sağ kanat oyuncusu ile bu hafta içinde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.  Transferde önceliği kiralık futbolculara veren Çaykur Rizespor kiralık oyuncularından Okechukwu Azubuke ile Collins Awaziem’ide transfer etmek için büyük uğraş veriyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın özellikle takımda kalmasını istediği Azubike için Mısır kulübü Pyramids’e ya bonservisi ile yada kiralık olarak transfer etmek için resmi teklifi verip yanıt beklediği öğrenildi. Rizespor ayrıca geçen sezon başında Osmanlıspor dan kiralık olarak aldığı Musa Çağıran için Osmanlıspor’a Awaziem içinde Porto’ya  teklifte bulundu. Yeşil-mavili ekip bu oyuncular için kulüplerinden gelecek haberi bekliyor.    DIŞ TRANSFER HAREKATI    Çaykur  Rizespor geçen sezon devre arasında kiralık olarak aldığı futbolcuları yeniden kadrosuna dahil etmek için görüşmelere devam ederken dış transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.  Transfer karargahını İstanbul’ da kuran yeşil-mavililer de teknik direktör İsmail Kartal ekibiyle birlikte çalışmalara devam ederken sportif Koordinatör Yılmaz Bal’ da temaslarına yurt dışında sürdürüyor. Rizepor’un yabancı transfer listesinde  Danilo Moreno Asprilla ile Rafal Kurzawa’nın da olduğu öğrenildi.    Yeşil-mavililere menajerler tarafından önerilen listesinde  Danilo Moreno Asprilla geçen sezon Al-Feiha’ da kiralık olarak oynadı.  30 yaşında olan Kolombiyalı sağ kanat oyuncusu için temasların sürdüğü bildirildi.  Yeşil-mavililerin gündeminde oyan bir başka isim Rafal Kurzawa. Geçen sezon kiralık olarak Midtjylland’ da kiralık olarak oynayan Polonyalı orta saha oyuncusunu geçen sezon Galatasaray’ da transfer etmek istemişti. Yeşil-mavililer bu iki oyuncunun kendileri ve kulüpleri ile görüşmelerini sürdürüyor. 

RİZEPOR MOROZİK İLE 2 YILLIĞINA PRENSİPTE ANLAŞTI 

 

Rizespor Morozıuk ile 2 yıllığına prensipte yeniden anlaşırken Awaziem, Azubuke ve Musa için kulüplerine yaptığı resmi teklifin yanıtını bekliyor. 

 

Türkiye’ de 2019-2020 futbol sezonu öncesi transfer ve tescil dönemi dün başlarken Çaykur Rizespor’ da transfer harekatı başladı. Yeşil-mavililer transferde önemli hamleler gerçekleştirmeye başladı. Önceliği geride kalan sezonun devre arasında kiralık olarak aldığı futbolculara veren Rizespor Ukrayna’lı sağ kanat oyuncusu Mykola Morozıuk ile 2 yıllığına prensipte anlaştı. Geçen sezon Dinemo Kiev’ den sezon sonuna kadar kiralık olarak alınan Morozık’un hem kendisi hem de kulübü ile her konuda anlamanın sağlandığı bildirildi. Yeşil-mavililerin başarılı sağ kanat oyuncusu ile bu hafta içinde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 

Transferde önceliği kiralık futbolculara veren Çaykur Rizespor kiralık oyuncularından Okechukwu Azubuke ile Collins Awaziem’ide transfer etmek için büyük uğraş veriyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın özellikle takımda kalmasını istediği Azubike için Mısır kulübü Pyramids’e ya bonservisi ile yada kiralık olarak transfer etmek için resmi teklifi verip yanıt beklediği öğrenildi. Rizespor ayrıca geçen sezon başında Osmanlıspor dan kiralık olarak aldığı Musa Çağıran için Osmanlıspor’a Awaziem içinde Porto’ya  teklifte bulundu. Yeşil-mavili ekip bu oyuncular için kulüplerinden gelecek haberi bekliyor. 

 

DIŞ TRANSFER HAREKATI 

 

Çaykur  Rizespor geçen sezon devre arasında kiralık olarak aldığı futbolcuları yeniden kadrosuna dahil etmek için görüşmelere devam ederken dış transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.  Transfer karargahını İstanbul’ da kuran yeşil-mavililer de teknik direktör İsmail Kartal ekibiyle birlikte çalışmalara devam ederken sportif Koordinatör Yılmaz Bal’ da temaslarına yurt dışında sürdürüyor. Rizepor’un yabancı transfer listesinde  Danilo Moreno Asprilla ile Rafal Kurzawa’nın da olduğu öğrenildi. 

 

Yeşil-mavililere menajerler tarafından önerilen listesinde  Danilo Moreno Asprilla geçen sezon Al-Feiha’ da kiralık olarak oynadı.  30 yaşında olan Kolombiyalı sağ kanat oyuncusu için temasların sürdüğü bildirildi.  Yeşil-mavililerin gündeminde oyan bir başka isim Rafal Kurzawa. Geçen sezon kiralık olarak Midtjylland’ da kiralık olarak oynayan Polonyalı orta saha oyuncusunu geçen sezon Galatasaray’ da transfer etmek istemişti. Yeşil-mavililer bu iki oyuncunun kendileri ve kulüpleri ile görüşmelerini sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi