Rizespor geçen yılın ilk yarısından daha kötü

Spor 22.07.2019 - 22:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2446+ kez okundu.
 

Rizespor geçen yılın ilk yarısından daha kötü

Sezona Erzurum kampı ile başlayan eikibimizi son gün İran takımların dan Traktör sazi maçını bir de canlı gözle takip etmek istedik..cumartesi yola çıkarak maçın başlamasına yarım saat kala Erzurum'da palandöken eteklerinde yapılan muhteşem tesislerde ilk maçın da her sezon olduğu gibi yine çok kötü izlenim verdi... Alınan yeni genç oyuncular bu takımı hele bu ligde taşıyacak oyuncular kesinlikle mümkün değil.. Maçın ilk yarısında geçen sezon dan bu takım da oynayan kaleci Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Melnjak ve Samudio dışında takım da kimse kalmamış..  Bu oyuncularında sonuca etki etmeyen oyuncular olduğunu var sayarsak geçen sezon ilk yarıda oyun olarak olsa da kadro olarak vasat olan ekibimiz bu sezon önceki kadroya göre çok daha başarılı sayılır.. Her ne kadar sezon öncesi hazırlık maçları ölçü olmasa da bu takım PTT 1. ligde ilk beşe bile giremez.. Yeni alınan oyunculardan El Kabir bu takımın aradığı golcü olması mümkün değil.. yine Sloven oyuncu Vetrih de bana pek olumlu gelmedi ..bizim eski oyuncu Petrucci'nin bir versiyonu diyebiliriz.... Görüştüğümüz yöneticiler bu takıma daha 6-7 yeni banko oyuncunun alınacağını söylediler ama her başvurduğumuz ve talip olduğumuz oyuncuların menajerler sayesinde sürekli fiyat oynayarak kafa karıştırmaları kulübü olumsuz yönde etkiliyor diyorlarda...  Bizler de diyoruz ki eğer iyi bir scout  ekip kurarsanız bu işler daha kolay ve rahat olur.. Sezon başlamasına şurada 25 gün kaldı.. ama hala takım geçen sezonun ilk yarısından daha da kötü bir izlenim veriyor..temennimiz Bolu kampı öncesine kadar en kısa zamanda bu transfer işinin artık hiç olmazsa en az dört banko oyuncu alınması gerekir.. yoksa yine her zaman olduğu gibi ilk yarıda hesap işlerine dönmeyelim... Sağlıcakla kalın HASAN KARAAHMETOĞLU..

Sezona Erzurum kampı ile başlayan eikibimizi son gün İran takımların dan Traktör sazi maçını bir de canlı gözle takip etmek istedik..cumartesi yola çıkarak maçın başlamasına yarım saat kala Erzurum'da palandöken eteklerinde yapılan muhteşem tesislerde ilk maçın da her sezon olduğu gibi yine çok kötü izlenim verdi...


Alınan yeni genç oyuncular bu takımı hele bu ligde taşıyacak oyuncular kesinlikle mümkün değil.. Maçın ilk yarısında geçen sezon dan bu takım da oynayan kaleci Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Melnjak ve Samudio dışında takım da kimse kalmamış..  Bu oyuncularında sonuca etki etmeyen oyuncular olduğunu var sayarsak geçen sezon ilk yarıda oyun olarak olsa da kadro olarak vasat olan ekibimiz bu sezon önceki kadroya göre çok daha başarılı sayılır.. Her ne kadar sezon öncesi hazırlık maçları ölçü olmasa da bu takım PTT 1. ligde ilk beşe bile giremez..


Yeni alınan oyunculardan El Kabir bu takımın aradığı golcü olması mümkün değil.. yine Sloven oyuncu Vetrih de bana pek olumlu gelmedi ..bizim eski oyuncu Petrucci'nin bir versiyonu diyebiliriz.... Görüştüğümüz yöneticiler bu takıma daha 6-7 yeni banko oyuncunun alınacağını söylediler ama her başvurduğumuz ve talip olduğumuz oyuncuların menajerler sayesinde sürekli fiyat oynayarak kafa karıştırmaları kulübü olumsuz yönde etkiliyor diyorlarda...  Bizler de diyoruz ki eğer iyi bir scout  ekip kurarsanız bu işler daha kolay ve rahat olur.. Sezon başlamasına şurada 25 gün kaldı.. ama hala takım geçen sezonun ilk yarısından daha da kötü bir izlenim veriyor..temennimiz Bolu kampı öncesine kadar en kısa zamanda bu transfer işinin artık hiç olmazsa en az dört banko oyuncu alınması gerekir.. yoksa yine her zaman olduğu gibi ilk yarıda hesap işlerine dönmeyelim...


Sağlıcakla kalın


HASAN KARAAHMETOĞLU..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi