Rizespor iki yıldır beklenen maçta son perdede mağlup oldu

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.05.2019 - 16:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2729+ kez okundu.
 

Rizespor iki yıldır beklenen maçta son perdede mağlup oldu

Sezonun son maçıydı. Herkesin umutla, heyecanla 2 yıldır beklediği maçtı. İnce kadın sahneye çıkmadı ama beklenmeyen skor çıktı. Süper ligin son haftasında Rizespor adına. Acı veren insanın canını acıtan sonuç.  Son perdede çok şey yaşandı. Peki son perdedeki derste neler var. Çok yanlış var çok.  Rizespor çok kritik ve önemli olan sezonun son maçında deplasmanda giydiği gri forma ile oynuyor. Bu kimin aklına geldiyse harbi süper bir akla sahip. İnsana düşmanı yapmaz. Rizespor ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir renk. Tribünler yeşil-mavi, sahada anlamsız gri bir renk. Rakip ise kendi renklerinde.  Bunun neden yapıldığı neden yeşil-mavi değil de bu forma ile oynandığını net bir şekilde açıklayıp hesap vermeliler.    Emniyet güvenlik nedeniyle Rizespor tribünlerinin önüne demir bariyerler koyup Rizespor taraftarını kafese almak istedi. Taraftarlar tepki gösterince de Ali Haydar Er gereğini yapıp bariyerleri kaldırttı. Büyük bir yanlıştan döndürdü görevlileri. Teşekkürler Er.   Gelelim maça. İslamin şartı 5 tir. 6. ise haddini bilmektir. Kadrosu güçlü olan büyük takımlarla oynadığın maçlarda haddini bilerek oynamak zorundasın.  Kısa bir süre öne Beşiktaş mağlubiyeti ver 7-2’ lik. Belli ki bundan da hiç ders alınmamış.  Böyle takımlara karşı iyi oynayıp kaybettim demenin hiç ama hiç önemi yok. Kötü oyna kazan. Bu maçı kazanmak çok önemliydi. Ama siz bunu başaramadınız.  Rizespor ilk 15 dakikadaki temposuyla Trabzonspor’a top göstermedi. Bu durum Boldrin’in golüne kadar devam etti.  Golden sonra ise rakip oyunun kontrolün eline geçirip maçı kazandı. Rizespor öne geçtiği maçta oyunu tutamadı. Orta sahada başarısız kalınca defansta tel tel dökülüp hatalar yaptı. Musa,  Aatif,  Samudio,  adete yasak savar gibi oynayıp çok etkisiz kaldılar. Bencil oynadılar. Gereksiz yerlerle gereksiz şekilde top çevirerek pas hatası yapan hepsi seçilmiş olan bu futbolcuların bu sezonki son sahnesiydi. Maçın teknik analizini yapmaya hiç gerek yok. Bu yenilgi ilk olarak Okan Hocaya yazar. Çünkü kenardaki vücut dili ben kaybettim diye bağırıyordu.  Kulübenin önünde umutsuz bir şekilde duruyordu.  Kendini zorda hisseden oyuncu kenara bakınca oda kaybettiğini görüyordu.   Perdenin daha sonraki sahnesinde ise yönetime yazar. Fazlasıyla yazar.  Öyle havaya girip şartlanıp şartlandırırsan sonuç acı olur. Yöneticilik çok zor bir zanaattır. Bu görevi yapmaya çalışırken de çok fotojenik  olacaksın. İyi poz vereceksin. Kendini göstereceksin.  İş yapmam ama iyi poz veririm diyeceksin. Görüntüye dahil olmak için objektifte kalmak için yakın markaj içinde olacaksın.  Beyler Rizespor iki yıldır beklenen maçta son perdede mağlup oldu. Bu size çok ama çok yazar. Maçta bazı emniyet görevlileri Rizespor tribününde açılan pankartı almak istedi ama alamadılar. Orası dağ dibi.  Bazıları da Trabzonspor teknik direktörü ve futbolcuları ile fotoğraf çekilmek için sıraya girdiler.  Görevlilerinde fotoğraf çektirmek hakları var. Görevdeyken.  

Sezonun son maçıydı. Herkesin umutla, heyecanla 2 yıldır beklediği maçtı. İnce kadın sahneye çıkmadı ama beklenmeyen skor çıktı. Süper ligin son haftasında Rizespor adına. Acı veren insanın canını acıtan sonuç.  Son perdede çok şey yaşandı. Peki son perdedeki derste neler var. Çok yanlış var çok. 


Rizespor çok kritik ve önemli olan sezonun son maçında deplasmanda giydiği gri forma ile oynuyor. Bu kimin aklına geldiyse harbi süper bir akla sahip. İnsana düşmanı yapmaz. Rizespor ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir renk. Tribünler yeşil-mavi, sahada anlamsız gri bir renk. Rakip ise kendi renklerinde.  Bunun neden yapıldığı neden yeşil-mavi değil de bu forma ile oynandığını net bir şekilde açıklayıp hesap vermeliler.   


Emniyet güvenlik nedeniyle Rizespor tribünlerinin önüne demir bariyerler koyup Rizespor taraftarını kafese almak istedi. Taraftarlar tepki gösterince de Ali Haydar Er gereğini yapıp bariyerleri kaldırttı. Büyük bir yanlıştan döndürdü görevlileri. Teşekkürler Er.  


Gelelim maça. İslamin şartı 5 tir. 6. ise haddini bilmektir. Kadrosu güçlü olan büyük takımlarla oynadığın maçlarda haddini bilerek oynamak zorundasın.  Kısa bir süre öne Beşiktaş mağlubiyeti ver 7-2’ lik. Belli ki bundan da hiç ders alınmamış.  Böyle takımlara karşı iyi oynayıp kaybettim demenin hiç ama hiç önemi yok. Kötü oyna kazan. Bu maçı kazanmak çok önemliydi. Ama siz bunu başaramadınız.  Rizespor ilk 15 dakikadaki temposuyla Trabzonspor’a top göstermedi. Bu durum Boldrin’in golüne kadar devam etti. 


Golden sonra ise rakip oyunun kontrolün eline geçirip maçı kazandı. Rizespor öne geçtiği maçta oyunu tutamadı. Orta sahada başarısız kalınca defansta tel tel dökülüp hatalar yaptı. Musa,  Aatif,  Samudio,  adete yasak savar gibi oynayıp çok etkisiz kaldılar. Bencil oynadılar. Gereksiz yerlerle gereksiz şekilde top çevirerek pas hatası yapan hepsi seçilmiş olan bu futbolcuların bu sezonki son sahnesiydi. Maçın teknik analizini yapmaya hiç gerek yok. Bu yenilgi ilk olarak Okan Hocaya yazar. Çünkü kenardaki vücut dili ben kaybettim diye bağırıyordu.  Kulübenin önünde umutsuz bir şekilde duruyordu.  Kendini zorda hisseden oyuncu kenara bakınca oda kaybettiğini görüyordu.  


Perdenin daha sonraki sahnesinde ise yönetime yazar. Fazlasıyla yazar.  Öyle havaya girip şartlanıp şartlandırırsan sonuç acı olur. Yöneticilik çok zor bir zanaattır. Bu görevi yapmaya çalışırken de çok fotojenik  olacaksın. İyi poz vereceksin. Kendini göstereceksin.  İş yapmam ama iyi poz veririm diyeceksin. Görüntüye dahil olmak için objektifte kalmak için yakın markaj içinde olacaksın.  Beyler Rizespor iki yıldır beklenen maçta son perdede mağlup oldu. Bu size çok ama çok yazar. Maçta bazı emniyet görevlileri Rizespor tribününde açılan pankartı almak istedi ama alamadılar. Orası dağ dibi.  Bazıları da Trabzonspor teknik direktörü ve futbolcuları ile fotoğraf çekilmek için sıraya girdiler.  Görevlilerinde fotoğraf çektirmek hakları var. Görevdeyken.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi