RİZESPOR'LA FENERBAHÇE ARASINDA MURİÇ KRİZİ

Spor 11.09.2020 - 17:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1399+ kez okundu.
 

RİZESPOR'LA FENERBAHÇE ARASINDA MURİÇ KRİZİ

Fenerbahçe ile Rizespor arasında Vedat Muriç anlaşmazlığı   Fenerbahçe'de Vedat Muriç Lazio'ya gitmeye hazırlanırken, başka bir sorun patlak verdi. Kosovalı golcünün önceki takımı Rizespor ile Sarı Lacivertliler arasında anlaşmazlık çıktı. Fenerbahçe, Kosovalı forveti geçen sezon Rize’den 3.5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan elde edilecek payın yüzde 15’i karşılığında satın almıştı. Buna göre Muriç’in Lazio’ya imzası sonrası Kanarya’nın Karadeniz ekibine yaklaşık 2.5 milyon Euro ödeme yapması gerekiyor. Sarı- Lacivertliler, Rizespor’a para yerine oyuncu teklifinde bulundu. Ancak Mavi-Yeşilli ekibin bunu kesin bir şekilde reddedip parayı nakit olarak istediği kaydedildi. Fenerbahçe Yönetimi, paranın bir bölümü ve oyuncu teklifi ile Rizespor’un kapısını bir kez daha çalmayı planlıyor

Fenerbahçe ile Rizespor arasında Vedat Muriç anlaşmazlığı
 

Fenerbahçe'de Vedat Muriç Lazio'ya gitmeye hazırlanırken, başka bir sorun patlak verdi. Kosovalı golcünün önceki takımı Rizespor ile Sarı Lacivertliler arasında anlaşmazlık çıktı.


Fenerbahçe, Kosovalı forveti geçen sezon Rize’den 3.5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan elde edilecek payın yüzde 15’i karşılığında satın almıştı. Buna göre Muriç’in Lazio’ya imzası sonrası Kanarya’nın Karadeniz ekibine yaklaşık 2.5 milyon Euro ödeme yapması gerekiyor.


Sarı- Lacivertliler, Rizespor’a para yerine oyuncu teklifinde bulundu. Ancak Mavi-Yeşilli ekibin bunu kesin bir şekilde reddedip parayı nakit olarak istediği kaydedildi. Fenerbahçe Yönetimi, paranın bir bölümü ve oyuncu teklifi ile Rizespor’un kapısını bir kez daha çalmayı planlıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi