RİZESPOR POLANYALI FUTBOLCU İLE 1 SEZONLUĞUNA ANLAŞTI.

Spor 24.08.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1720+ kez okundu.
 

RİZESPOR POLANYALI FUTBOLCU İLE 1 SEZONLUĞUNA ANLAŞTI.

Çaykur Rizespor bu sezonki ilk yabancı transferini yaparak Polonyalı hücum oyuncusu Konrad Michalak ile 1 yıllığına anlaştı. Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, 22 yaşındaki Konrad Michalak'ı satın alma opsiyonuyla 1 sezonluğuna kiralık olarak renklerine bağladı.   Rusya Premier Lig kulübü Akhmat Grozny'den transfer edilen Polonyalı oyuncu, geçen sezon da MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giymişti. Michalak, Ankaragücü ile Süper Lig'de 14 maçta görev alıp 3 asist yaptı.   Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal'ın da katılacağı Rize'deki törende sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Çaykur Rizespor bu sezonki ilk yabancı transferini yaparak Polonyalı hücum oyuncusu Konrad Michalak ile 1 yıllığına anlaştı. Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, 22 yaşındaki Konrad Michalak'ı satın alma opsiyonuyla 1 sezonluğuna kiralık olarak renklerine bağladı.

 

Rusya Premier Lig kulübü Akhmat Grozny'den transfer edilen Polonyalı oyuncu, geçen sezon da MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giymişti. Michalak, Ankaragücü ile Süper Lig'de 14 maçta görev alıp 3 asist yaptı.

 

Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal'ın da katılacağı Rize'deki törende sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi