RİZESPOR SEZONA FENER MAÇI İLE BAŞLIYOR. REMY YOK.

10.09.2020 - 10:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2364+ kez okundu.
 

RİZESPOR SEZONA FENER MAÇI İLE BAŞLIYOR. REMY YOK.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun açılış maçında Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek.  Süper Lig'de sezonun ilk maçında yarın sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar devam ediyor. Çaykur Didi Stadyumu'nda yapılan antrenman öncesi yeşil-mavili ekibin teknik direktörü Stjepan Tomas açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulunan Hırvat antrenör Tomas, "Fenerbahçe iyi bir takım, biz de iyi bir takımız. İyi hazırlandık. Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçında iyi şeyler gösterdik. Basit hatalarımız olsa da genel olarak ben takımdan mutluyum. İnşallah 3 puanla iyi başlangıç yaparız" dedi. Tomas, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Transfer görüşmelerimiz sürüyor. Sportif direktör Yılmaz Bal İstanbul'da. Biz de en kısa sürede transferlerin tamamlanmasını bekliyoruz. En acele şekilde stoper alacağız. Ondan sonra duruma göre bir orta saha ve forvet alabiliriz" diye konuştu. Loic Remy'nin ilk 11'de oynamak için henüz hazır olmadığını ifade eden Tomas, Fransız futbolcunun Fenerbahçe karşılaşmasında duruma göre ikinci yarıda süre alabileceğini söyledi. SÜPER LİGDE 20'NCİ SEZON Süper Lig'de 63'üncü sezon bu hafta oynanacak olan maçlarla başlarken, Çaykur Rizespor Türk futbolunun en üst seviyesindeki kulvarda bu yıl 20'nci sezonunu geçirecek. Yeşil-mavililer, 19 sezonda Süper Lig'de çıktığı 648 maçta 202 galibiyet, 155 beraberlik ve 291 mağlubiyet aldı. Süper Lig'de rakip filelere 725 gol gönderen yeşil-mavililer kalesinde ise 932 gole engel olmadı. FENERBAHÇE İLE REKABETTE 43'ÜNCÜ RANDEVU Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe bugüne kadar 42 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçlarda sarı-lacivertliler 25, yeşil-mavililer ise 8 galibiyet aldı. 9 maçta taraflar eşitliği bozamadı. Çaykur Rizespor'un kaydettiği 42 gole, Fenerbahçe 84 golle karşılık verdi.  Geçtiğimiz sezonun son maçında İstanbul'da karşı karşıya gelen iki takım bu kez de yeni sezonun ilk maçında Rize'de birbirleri ile rakip olacaklar. Karadeniz temsilcisi bugüne kadar sarı-lacivertliler ile 2 kez sezonun ilk maçında karşı karşıya geldi.  Bu sezonun ilk maçında olduğu gibi diğer 2 maçta da rakipler Rize'de karşı karşıya geldi. 1988-1989 sezonunda oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-0 kazanırken, 2004-2005 sezonudaki karşılaşmada taraflar 2-2 berabere kaldı. Çaykur Rizespor, sezonun açılış maçlarında toplamda 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.   

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun açılış maçında Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek. 

Süper Lig'de sezonun ilk maçında yarın sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar devam ediyor. Çaykur Didi Stadyumu'nda yapılan antrenman öncesi yeşil-mavili ekibin teknik direktörü Stjepan Tomas açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulunan Hırvat antrenör Tomas, "Fenerbahçe iyi bir takım, biz de iyi bir takımız. İyi hazırlandık. Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçında iyi şeyler gösterdik. Basit hatalarımız olsa da genel olarak ben takımdan mutluyum. İnşallah 3 puanla iyi başlangıç yaparız" dedi.

Tomas, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Transfer görüşmelerimiz sürüyor. Sportif direktör Yılmaz Bal İstanbul'da. Biz de en kısa sürede transferlerin tamamlanmasını bekliyoruz. En acele şekilde stoper alacağız. Ondan sonra duruma göre bir orta saha ve forvet alabiliriz" diye konuştu.

Loic Remy'nin ilk 11'de oynamak için henüz hazır olmadığını ifade eden Tomas, Fransız futbolcunun Fenerbahçe karşılaşmasında duruma göre ikinci yarıda süre alabileceğini söyledi.

SÜPER LİGDE 20'NCİ SEZON

Süper Lig'de 63'üncü sezon bu hafta oynanacak olan maçlarla başlarken, Çaykur Rizespor Türk futbolunun en üst seviyesindeki kulvarda bu yıl 20'nci sezonunu geçirecek. Yeşil-mavililer, 19 sezonda Süper Lig'de çıktığı 648 maçta 202 galibiyet, 155 beraberlik ve 291 mağlubiyet aldı. Süper Lig'de rakip filelere 725 gol gönderen yeşil-mavililer kalesinde ise 932 gole engel olmadı.

FENERBAHÇE İLE REKABETTE 43'ÜNCÜ RANDEVU

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe bugüne kadar 42 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçlarda sarı-lacivertliler 25, yeşil-mavililer ise 8 galibiyet aldı. 9 maçta taraflar eşitliği bozamadı. Çaykur Rizespor'un kaydettiği 42 gole, Fenerbahçe 84 golle karşılık verdi. 

Geçtiğimiz sezonun son maçında İstanbul'da karşı karşıya gelen iki takım bu kez de yeni sezonun ilk maçında Rize'de birbirleri ile rakip olacaklar. Karadeniz temsilcisi bugüne kadar sarı-lacivertliler ile 2 kez sezonun ilk maçında karşı karşıya geldi. 

Bu sezonun ilk maçında olduğu gibi diğer 2 maçta da rakipler Rize'de karşı karşıya geldi. 1988-1989 sezonunda oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-0 kazanırken, 2004-2005 sezonudaki karşılaşmada taraflar 2-2 berabere kaldı.

Çaykur Rizespor, sezonun açılış maçlarında toplamda 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi