RİZESPOR'UN TARAFTARI İLE BARIŞMA MAÇI .

Spor 29.02.2020 - 09:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3284+ kez okundu.
 

RİZESPOR'UN TARAFTARI İLE BARIŞMA MAÇI .

Süper Lig'in 24. Haftasında bugün Trabzonspor Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda ilerleyen bordo mavililer mutlak 3 puan isterken Ligde zor günler görmek istemeyen Rizespor'da bu maçtan en az bir puan almayı istiyor Şenoş Güneş kopleksi Akyazı Stadı'nda oynanacak maç saat 17.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.  Yardımcılıklarını  İsmail Şencan ile Mehmet Cem Satman yapacak . VAR hakemi Özgür Yankaya AVAR hakemi  Mustafa Emre Eyisoy  Rizespor son günlerde aldığı başarısız sonuçlar sebebiyle taraftarı ile açılan arasını bu maçtan alacağı iyi bir sonuçla düzeltmek istiyor   MUHTEMEL 11'LER Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Costa, Novak, Mikel, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Ekuban ,Sörloth  Çaykur Rizespor: Gökhan, Burak, Abarhoun, Abdullah, Meljnak, Vetrlh, Dlomande, Harmash, Umar, Boldrin, Skoda EKSİKLER Bordo-mavililerde Ahmet Canbaz, Hosseini, Yusuf Sarı ve Pereira'nın sakatlıkları devam ediyor. Sturridge ve Nwakaeme'nin durumları ise yapılacak son kontrollerden sonra netleşecek. Campi ise cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek. TRABZONSPOR'UN  ÜSTÜNLÜĞÜ VAR Trabzonspor-Rize mücadelesinde Bordo- Mavililer’in ciddi bir üstünlüğü var. Toplamda oynanan 37 maçta Fırtına’nın 24’e 5 üstünlüğü bulunurken, Trabzon’da da ciddi bir fark söz konusu. Bordo-Mavililer taraftarı önünde oynadığı 18 maçta Rize’ye yalnızca 1 kez kaybetti. Mavi-Yeşilliler tek galibiyetini 2006-2007 sezonunda 1-0’lık skorla aldı. SÜPER LİG PUAN DURUMU Karşılaşma öncesinde Trabzonspor 1 maç eksiğiyle 45 puanla 2. sırada yer alıyor. Çaykur Rizespor ise 24 puanla 14. sırada bulunuyor.

Süper Lig'in 24. Haftasında bugün Trabzonspor Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda ilerleyen bordo mavililer mutlak 3 puan isterken Ligde zor günler görmek istemeyen Rizespor'da bu maçtan en az bir puan almayı istiyor


Şenoş Güneş kopleksi Akyazı Stadı'nda oynanacak maç saat 17.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.  Yardımcılıklarını  İsmail Şencan ile Mehmet Cem Satman yapacak . VAR hakemi Özgür Yankaya AVAR hakemi  Mustafa Emre Eyisoy 

Rizespor son günlerde aldığı başarısız sonuçlar sebebiyle taraftarı ile açılan arasını bu maçtan alacağı iyi bir sonuçla düzeltmek istiyor

 

MUHTEMEL 11'LER



Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Costa, Novak, Mikel, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Ekuban ,Sörloth 


Çaykur Rizespor: Gökhan, Burak, Abarhoun, Abdullah, Meljnak, Vetrlh, Dlomande, Harmash, Umar, Boldrin, Skoda


EKSİKLER

Bordo-mavililerde Ahmet Canbaz, Hosseini, Yusuf Sarı ve Pereira'nın sakatlıkları devam ediyor. Sturridge ve Nwakaeme'nin durumları ise yapılacak son kontrollerden sonra netleşecek. Campi ise cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek.


TRABZONSPOR'UN  ÜSTÜNLÜĞÜ VAR


Trabzonspor-Rize mücadelesinde Bordo- Mavililer’in ciddi bir üstünlüğü var.


Toplamda oynanan 37 maçta Fırtına’nın 24’e 5 üstünlüğü bulunurken, Trabzon’da da ciddi bir fark söz konusu. Bordo-Mavililer taraftarı önünde oynadığı 18 maçta Rize’ye yalnızca 1 kez kaybetti. Mavi-Yeşilliler tek galibiyetini 2006-2007 sezonunda 1-0’lık skorla aldı.


SÜPER LİG PUAN DURUMU


Karşılaşma öncesinde Trabzonspor 1 maç eksiğiyle 45 puanla 2. sırada yer alıyor. Çaykur Rizespor ise 24 puanla 14. sırada bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi