Rizespor'un transferdeki en büyük gücü Bakan BAK

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.08.2019 - 00:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2263+ kez okundu.
 

Rizespor'un transferdeki en büyük gücü Bakan BAK

BOLDRİN’İN TRANSFERİNİ AŞKIN BAK BİTİRDİ    Çaykur Rizespor’un 10 numarası Fernando Boldrin’in transferini Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak bitirdi. Transfer döneminin en hızlı takımlarından olan yeşil-mavililer de bombalar peş peşe patlarken  camianın ve taraftarın en çok istediği isimlerden olan Boldrin’in transferinde perde arkasındaki isim Osman Aşkın Bak oldu. Rizespor  Fernando Boldrin’i geçen sezon bonservis  ücreti ödemeden kiralık alırken iki kulüp arasında sözlü olarak yapılan anlaşmada Brezilyalı oyuncunun Kayseri’ deki maçta oynamaması kararlaştırılmıştı. Ancak Kayseri’ deki maçta Boldrin’i oynamasıyla iki kulüp arasında sıkıntı yaşanmıştı.    Rizespor bu sezon Boldrin’i yeniden transfer etmek istediğinde ise Kayserispor  geçen sezon iki kulübün başkanları arasında yaşanan tartışmadan dolayı önce vermek istemedi sonrada 3 milyon Euro bonservis ücreti istedi. Bununla da devreyi  Rizespor’un  transferlerinde önemli rol onayan Osman Aşkın Bak girdi. Milletvekili Bak, uzun uğraşlar ve görüşmelerden sonra Boldrin’in Rizespor’a transferini gerçekleştirdi.  Aşkın Bak, Kayserispor’un 2 yıl önce Steaua Bukreş’ den 1.200 milyon Euro ücret ödeyerek transfer ettiği Boldrin’i  Rizespor’a 700 bin Euro bonservis ücreti ödeyerek transferini gerçekleştiren  isim oldu.  Brezilyalı oyuncu ise 800 bin Euro ücret alacak. 

BOLDRİN’İN TRANSFERİNİ AŞKIN BAK BİTİRDİ 

 

Çaykur Rizespor’un 10 numarası Fernando Boldrin’in transferini Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak bitirdi. Transfer döneminin en hızlı takımlarından olan yeşil-mavililer de bombalar peş peşe patlarken  camianın ve taraftarın en çok istediği isimlerden olan Boldrin’in transferinde perde arkasındaki isim Osman Aşkın Bak oldu. Rizespor  Fernando Boldrin’i geçen sezon bonservis  ücreti ödemeden kiralık alırken iki kulüp arasında sözlü olarak yapılan anlaşmada Brezilyalı oyuncunun Kayseri’ deki maçta oynamaması kararlaştırılmıştı. Ancak Kayseri’ deki maçta Boldrin’i oynamasıyla iki kulüp arasında sıkıntı yaşanmıştı. 

 

Rizespor bu sezon Boldrin’i yeniden transfer etmek istediğinde ise Kayserispor  geçen sezon iki kulübün başkanları arasında yaşanan tartışmadan dolayı önce vermek istemedi sonrada 3 milyon Euro bonservis ücreti istedi. Bununla da devreyi  Rizespor’un  transferlerinde önemli rol onayan Osman Aşkın Bak girdi. Milletvekili Bak, uzun uğraşlar ve görüşmelerden sonra Boldrin’in Rizespor’a transferini gerçekleştirdi.  Aşkın Bak, Kayserispor’un 2 yıl önce Steaua Bukreş’ den 1.200 milyon Euro ücret ödeyerek transfer ettiği Boldrin’i  Rizespor’a 700 bin Euro bonservis ücreti ödeyerek transferini gerçekleştiren  isim oldu.  Brezilyalı oyuncu ise 800 bin Euro ücret alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi