Rizespor yeni Hocasını buldu. Gibi.

Spor 22.10.2019 - 14:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1591+ kez okundu.
 

Rizespor yeni Hocasını buldu. Gibi.

Rizespor'da Teknik direktör İsmail Kartal dönemi sona mı eriyor Lige çok iyi bir başlangıç yapan fakat ilerleyen haftalarda  üst üste alınan kötü sonuçların ardından istifası göndeme gelen ve taraftarlar arasında da ümit kesilen İsmail Karatl'ın yerine  aranan isim bulundu gibi. Rizespor'da  Kartal'ın görevine son verilmesinin ardından Sakaryalı Teknik Direktör Bülent Uygun ile masaya oturulması bekleniyor. Rizespor'da, sporcu, Başkan ve hoca transferlerinde etkli olan kişlerin de bilgisi dahlinde olduğu öğrenilen bu gelişmelerden sonra Kartal'ın yerine   Fenerbahçe'nin eski futbolcularından olan Bülent Uygun'un getirilmesi bekleniyor.

Rizespor'da Teknik direktör İsmail Kartal dönemi sona mı eriyor


Lige çok iyi bir başlangıç yapan fakat ilerleyen haftalarda  üst üste alınan kötü sonuçların ardından istifası göndeme gelen ve taraftarlar arasında da ümit kesilen İsmail Karatl'ın yerine  aranan isim bulundu gibi.


Rizespor'da  Kartal'ın görevine son verilmesinin ardından Sakaryalı Teknik Direktör Bülent Uygun ile masaya oturulması bekleniyor.


Rizespor'da, sporcu, Başkan ve hoca transferlerinde etkli olan kişlerin de bilgisi dahlinde olduğu öğrenilen bu gelişmelerden sonra Kartal'ın yerine   Fenerbahçe'nin eski futbolcularından olan Bülent Uygun'un getirilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi