Rizespordan Konserli açılış töreni ve hazırlık maçı Giriş ücretsiz

Spor 07.08.2019 - 08:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2183+ kez okundu.
 

Rizespordan Konserli açılış töreni ve hazırlık maçı Giriş ücretsiz

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu öncesinde, Çaykur Rizespor, evinde ve taraftarı ile buluşuyor.  Yeşil mavili ekip 2019-2020 sezonuna sayılı günler kala sezon açılışını 10 ağustos 2019 Cumartesi günü gerçekleştirecek.   Volkan Arslan, Usame İsmail ve Murat Köse'nin konserleriyle renklenecek şölende Çaykur Rizespor yeni transferleriyle ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak ve Giresunspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.   Açılış şöleni ve hazırlık maçı taraftara ücretsiz olacak.   Çaykur Rizespor yeni sezonda ilk maçında 17 Ağustos Cumartesi günü saat: 19.15’te Ankara Eryaman Stadında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.  

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu öncesinde, Çaykur Rizespor, evinde ve taraftarı ile buluşuyor.  Yeşil mavili ekip 2019-2020 sezonuna sayılı günler kala sezon açılışını 10 ağustos 2019 Cumartesi günü gerçekleştirecek.

 

Volkan Arslan, Usame İsmail ve Murat Köse'nin konserleriyle renklenecek şölende Çaykur Rizespor yeni transferleriyle ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak ve Giresunspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

 

Açılış şöleni ve hazırlık maçı taraftara ücretsiz olacak.

 

Çaykur Rizespor yeni sezonda ilk maçında 17 Ağustos Cumartesi günü saat: 19.15’te Ankara Eryaman Stadında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi