Rizesporun yıldızı kararını verdi. F.Bahçe mi, G.Saray mı?

02.06.2019 - 12:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1803+ kez okundu.
 

Rizesporun yıldızı kararını verdi. F.Bahçe mi, G.Saray mı?

Menajeriyle görüşen Vedat Muriqi, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyledi. Ersun Yanal'la arasında geçen diyaloğa da değinen Muriqi, "Ben 'Fenerbahçeliyim' demedim. 'Dedem Fenerbahçeli' dedim" ifadelerini kullandı. Çaykur Rizespor formasıyla iyi bir sezon geçiren ve transferin gözde ismi olan Vedat Muriqi, hangi takımı tuttuğu konusunda yapılan spekülasyonlara yanıt verdi. 25 yaşındaki Kosovalı forvet, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile aralarında geçen diyaloğa açıklık getirerek, “O görüşmede Ersun Hoca bana, ‘Kosova’da Fenerbahçeli çoktur. Sen de mi Fenerbahçelisin?’ diye sordu. Ben de dedemin Fenerbahçeli olduğunu söyledim. Bu benim onlara sempati duyduğum anlamına gelmez” ifadelerini kullandı Kosovalı forvet, hangi takıma transfer olacağı konusunda ise kararını net bir şekilde verdi.  Menajerine Galatasaray’da oynamak istediğini belirten Muric, gerekirse kulübü ile kendisinin de görüşebileceğini söyledi.  Golcü oyuncu, Çaykur Rizespor’dan anlayış isteyeceğini dile getirdi.  Vedat Muriqi'nin bonservisi için Çaykur Rizespor’un istediği 10 milyon Euro Galatasaray cephesinde gerçekçi bulunmazken, 2. başkan Abdurrahim Albayrak tarafından yürütülen operasyonda ilk olarak teklif edilen 2.5 milyon Euro'nun biraz daha yukarıya çekileceği öğrenildi.  Albayrak’ın yeni teklifinin 3 milyon euro olduğu bildirildi. (Skorer)

Menajeriyle görüşen Vedat Muriqi, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyledi. Ersun Yanal'la arasında geçen diyaloğa da değinen Muriqi, "Ben 'Fenerbahçeliyim' demedim. 'Dedem Fenerbahçeli' dedim" ifadelerini kullandı.


Çaykur Rizespor formasıyla iyi bir sezon geçiren ve transferin gözde ismi olan Vedat Muriqi, hangi takımı tuttuğu konusunda yapılan spekülasyonlara yanıt verdi.


25 yaşındaki Kosovalı forvet, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile aralarında geçen diyaloğa açıklık getirerek, “O görüşmede Ersun Hoca bana, ‘Kosova’da Fenerbahçeli çoktur. Sen de mi Fenerbahçelisin?’ diye sordu. Ben de dedemin Fenerbahçeli olduğunu söyledim. Bu benim onlara sempati duyduğum anlamına gelmez” ifadelerini kullandı

Kosovalı forvet, hangi takıma transfer olacağı konusunda ise kararını net bir şekilde verdi. 


Menajerine Galatasaray’da oynamak istediğini belirten Muric, gerekirse kulübü ile kendisinin de görüşebileceğini söyledi. 


Golcü oyuncu, Çaykur Rizespor’dan anlayış isteyeceğini dile getirdi. 


Vedat Muriqi'nin bonservisi için Çaykur Rizespor’un istediği 10 milyon Euro Galatasaray cephesinde gerçekçi bulunmazken, 2. başkan Abdurrahim Albayrak tarafından yürütülen operasyonda ilk olarak teklif edilen 2.5 milyon Euro'nun biraz daha yukarıya çekileceği öğrenildi. 


Albayrak’ın yeni teklifinin 3 milyon euro olduğu bildirildi.


(Skorer)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi