RTEÜ TURGUT KIRAN'DA KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Eğitim 20.11.2019 - 09:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2408+ kez okundu.
 

RTEÜ TURGUT KIRAN'DA KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’nde IX.Kariyer Günleri BOREALİS ve BODEN Denizcilik ile Devam Ediyor… Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 19 Kasım 2019 Salı günü BOREALİS Denizcilik Personel Müdürü: Mehmet Emre YALÇIN ve BODEN Denizcilik Personel Müdürü: Murat ŞAHİN’i ağırladı. BOREALİS Denizcilik tanıtımı ile başlayan Personel Müdürü: Mehmet Emre YALÇIN, şirketin kuruluşu, misyonu, vizyonu ve stajyer politikalarına dair öğrencilere bilgi verdi. Sn.YALÇIN, şuanda 11 kimyasal tankerin işletmesini yaptıklarını ve ilerleyen süreçte bu sayısının artabileceğini belirtti. Gemilerde takım çalışmasının önemine vurgu yapan Sn.YALÇIN, denizcilik sektöründe en iyi yatırımın insana olduğunu söyledi. Ardından BODEN Denizcilik Personel Müdürü: Murat ŞAHİN, şirket hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. Kısa zamanda filolarındaki konteyner gemi sayısının 10’a ulaştığını ve bu sayısının giderek artacağını düşündüklerini belirtti. Sn.YALÇIN ve Sn.ŞAHİN, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesinin göstermiş olduğu denizcilik örf ve adetlerinden memnun kaldıklarını ve bunun sektördeki önemine vurgu yaptılar. Yetkililer, oturum sonuna yaklaşırken öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak  devam etti. Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’nde IX.Kariyer Günleri BOREALİS ve BODEN Denizcilik ile Devam Ediyor…


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 19 Kasım 2019 Salı günü BOREALİS Denizcilik Personel Müdürü: Mehmet Emre YALÇIN ve BODEN Denizcilik Personel Müdürü: Murat ŞAHİN’i ağırladı.


BOREALİS Denizcilik tanıtımı ile başlayan Personel Müdürü: Mehmet Emre YALÇIN, şirketin kuruluşu, misyonu, vizyonu ve stajyer politikalarına dair öğrencilere bilgi verdi. Sn.YALÇIN, şuanda 11 kimyasal tankerin işletmesini yaptıklarını ve ilerleyen süreçte bu sayısının artabileceğini belirtti. Gemilerde takım çalışmasının önemine vurgu yapan Sn.YALÇIN, denizcilik sektöründe en iyi yatırımın insana olduğunu söyledi.


Ardından BODEN Denizcilik Personel Müdürü: Murat ŞAHİN, şirket hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. Kısa zamanda filolarındaki konteyner gemi sayısının 10’a ulaştığını ve bu sayısının giderek artacağını düşündüklerini belirtti.


Sn.YALÇIN ve Sn.ŞAHİN, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesinin göstermiş olduğu denizcilik örf ve adetlerinden memnun kaldıklarını ve bunun sektördeki önemine vurgu yaptılar.


Yetkililer, oturum sonuna yaklaşırken öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak  devam etti. Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi