RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’nde IX.Kariyer Günleri Başladı…

Eğitim 18.11.2019 - 18:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1805+ kez okundu.
 

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’nde IX.Kariyer Günleri Başladı…

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 18 Kasım 2019 Pazartesi günü KAMER MARINE SHIPPING LTD. yetkilileri Personel Müdürü: Fatih AĞMAN ve Personel Müd. Yard: Tuğrul GÜNDOĞDU’yu ilk kez ağırladı.  KAMER MARINE SHIPPING LTD. ‘ nin tanıtımı ile başlayan Personel Müdürü: Fatih AĞMAN, meslek hakkında genel bilgilendirme yaparak sektörün hammaddesinin insan olduğunu vurguladı.   Personel Müdürü: Fatih AĞMAN şirketi hakkında bilgilendirme yaparak filosunda bulunan gemiler hakkında bilgi verdi.  Şuan 16 parça gemiye sahip olduklarını şirketin hedefi olarak bu sene sonuna kadar 17 gemi, önümüzdeki sene ise 25 parça gemiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.   Sn.AĞMAN, gemiadamlarında gördüğü eksikliklere de değinerek özellikle İngilizce, gemi ortamındaki disiplin, adapte olma ve hiyerarşik düzen gibi konularda eksiklik olduğunu dile getirerek genç zabit adaylarına tavsiyelerde bulundu.   İyi bir denizcinin; iyi eğitim almış, zorluklara karşı mücadele edebilen, disiplinli, hiyerarşik düzene uyum sağlayabilecek ve kendi haklarını iyi bilen niteliklerde olması gerektiğini vurguladı.  Şirket yetkilileri; okulun sektörde az zamanda çok mesafe katetmesinin sebebini verilen iyi eğitiminden ve mezun olan zabitlerin ise iyi yerlerde olmasına bağladı. Ayrıca okula ilk kez gelmelerine rağmen gördükleri misafirperverlik, içtenlik ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.   Yetkililer, oturum sonuna yaklaşırken öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak devam etti. Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.     

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 18 Kasım 2019 Pazartesi günü KAMER MARINE SHIPPING LTD. yetkilileri Personel Müdürü: Fatih AĞMAN ve Personel Müd. Yard: Tuğrul GÜNDOĞDU’yu ilk kez ağırladı. 


KAMER MARINE SHIPPING LTD. ‘ nin tanıtımı ile başlayan Personel Müdürü: Fatih AĞMAN, meslek hakkında genel bilgilendirme yaparak sektörün hammaddesinin insan olduğunu vurguladı.  


Personel Müdürü: Fatih AĞMAN şirketi hakkında bilgilendirme yaparak filosunda bulunan gemiler hakkında bilgi verdi.  Şuan 16 parça gemiye sahip olduklarını şirketin hedefi olarak bu sene sonuna kadar 17 gemi, önümüzdeki sene ise 25 parça gemiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.  


Sn.AĞMAN, gemiadamlarında gördüğü eksikliklere de değinerek özellikle İngilizce, gemi ortamındaki disiplin, adapte olma ve hiyerarşik düzen gibi konularda eksiklik olduğunu dile getirerek genç zabit adaylarına tavsiyelerde bulundu.  


İyi bir denizcinin; iyi eğitim almış, zorluklara karşı mücadele edebilen, disiplinli, hiyerarşik düzene uyum sağlayabilecek ve kendi haklarını iyi bilen niteliklerde olması gerektiğini vurguladı. 


Şirket yetkilileri; okulun sektörde az zamanda çok mesafe katetmesinin sebebini verilen iyi eğitiminden ve mezun olan zabitlerin ise iyi yerlerde olmasına bağladı. Ayrıca okula ilk kez gelmelerine rağmen gördükleri misafirperverlik, içtenlik ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.  


Yetkililer, oturum sonuna yaklaşırken öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak devam etti. Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi