Sahte reçete' operasyonu: 4 gözaltı

Güncel 16.05.2019 - 17:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3004+ kez okundu.
 

Sahte reçete' operasyonu: 4 gözaltı

KARABÜK'te, jandarma ekiplerince düzenlenen 'sahte reçete' operasyonunda, hastane ve eczane çalışanları olan 4 kişi gözaltına alındı.   İl jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ay boyunca sürdürdüğü teknik ve fiziki takip sonucu Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli S.Ö. ve O.Ö.'nün uyuşturucu özelliği bulunan ilacı kent merkezindeki eczanede çalışan M.Ş. ve M.S. için usulsüz temin ederek, haksız kazanç elde ettiklerini tespit etti.   Cumhuriyet savcısının talimatıyla 4 kişi, gözaltına alındı. S.Ö. ve O.Ö.'nün, izinsiz ele geçirdikleri doktorların şifresiyle sisteme girip, yeşil reçeteyle satılan, uyuşturucu özelliği olan ilacın reçetesini yazdıkları iddia edildi. Şüphelilerin sorgusu sürdürülüyor. 

KARABÜK'te, jandarma ekiplerince düzenlenen 'sahte reçete' operasyonunda, hastane ve eczane çalışanları olan 4 kişi gözaltına alındı.

 

İl jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ay boyunca sürdürdüğü teknik ve fiziki takip sonucu Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli S.Ö. ve O.Ö.'nün uyuşturucu özelliği bulunan ilacı kent merkezindeki eczanede çalışan M.Ş. ve M.S. için usulsüz temin ederek, haksız kazanç elde ettiklerini tespit etti.

 

Cumhuriyet savcısının talimatıyla 4 kişi, gözaltına alındı. S.Ö. ve O.Ö.'nün, izinsiz ele geçirdikleri doktorların şifresiyle sisteme girip, yeşil reçeteyle satılan, uyuşturucu özelliği olan ilacın reçetesini yazdıkları iddia edildi. Şüphelilerin sorgusu sürdürülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi