Saldırgan İsim Ak Parti'den ihraç ediliyor

Siyaset 22.04.2019 - 11:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1997+ kez okundu.
 

Saldırgan İsim Ak Parti'den ihraç ediliyor

Kılıçdaroğlu’na saldıran Osman Sarıgün AK Partiden ihraç ediliyor.  AK Parti  Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Osman Sarıgün'ün AK Parti üyesi olduğunu açıkladı. Çelik, saldırganın kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini de belirtti. Dün Ankara’daki şehit cenazesi sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişiminin zanlısı Osman Sarıgün ile birlikte 5 kişi daha bu sabah yakalandı. Sarıgün hakkında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Sayın Kılıçdaroğlu’na saldıranlar içinde ismi geçen Osman Sarıgün’ün partimiz üyesi olduğu görülmüştür. Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün’ün kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kuruluna sevkine karar vermiştir. AK Parti, şiddetin her türlüsüne karşıdır. İlkelerimiz, şiddeti kesinlikle reddetmektedir. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur.” dedi. SİVRİHİSAR’DA YAKALANDILAR Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırının faillerinden Osman Sarıgün’ün ve 5 kişinin daha Sivrihisar’da yakalandığı, zanlıların ifade işlemlerinin de Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığında sürdüğü ifade edildi.

Kılıçdaroğlu’na saldıran Osman Sarıgün AK Partiden ihraç ediliyor. 


AK Parti  Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Osman Sarıgün'ün AK Parti üyesi olduğunu açıkladı. Çelik, saldırganın kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini de belirtti.


Dün Ankara’daki şehit cenazesi sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişiminin zanlısı Osman Sarıgün ile birlikte 5 kişi daha bu sabah yakalandı.


Sarıgün hakkında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Sayın Kılıçdaroğlu’na saldıranlar içinde ismi geçen Osman Sarıgün’ün partimiz üyesi olduğu görülmüştür. Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün’ün kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kuruluna sevkine karar vermiştir. AK Parti, şiddetin her türlüsüne karşıdır. İlkelerimiz, şiddeti kesinlikle reddetmektedir. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur.” dedi.


SİVRİHİSAR’DA YAKALANDILAR


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırının faillerinden Osman Sarıgün’ün ve 5 kişinin daha Sivrihisar’da yakalandığı, zanlıların ifade işlemlerinin de Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığında sürdüğü ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi