Samsun'da dragon bot yarışları başladı

Spor 18.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1903+ kez okundu.
 

Samsun'da dragon bot yarışları başladı

SAMSUN’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 35 takımdan 385 sporcunun katıldığı dragon bot yarışları başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yılında Gençlik ve Spor Bakanlığınca 35 takımdan 385 sporcunun katılımı ile dragon bot yarışları düzenlendi.    Samsunport Limanı'nda düzenlenen dragon bot yarışlarının startını Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu verdi. Yarışlar esnasında Türk Yıldızları kısa bir gösteri yaparken, binlerce motosikletli de Atatürk'e saygı turu attı. 

SAMSUN’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 35 takımdan 385 sporcunun katıldığı dragon bot yarışları başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yılında Gençlik ve Spor Bakanlığınca 35 takımdan 385 sporcunun katılımı ile dragon bot yarışları düzenlendi. 

 

Samsunport Limanı'nda düzenlenen dragon bot yarışlarının startını Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu verdi. Yarışlar esnasında Türk Yıldızları kısa bir gösteri yaparken, binlerce motosikletli de Atatürk'e saygı turu attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi