Samsun’da ölü yunus sahile vurdu

Karadeniz 09.03.2020 - 11:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2829+ kez okundu.
 

Samsun’da ölü yunus sahile vurdu

SAMSUN'un Atakum ilçesi sahilinde kıyıya vurmuş ölü yunus  bulundu.  Atakum ilçesi sahilinde yürüyüş yapanlar, yaklaşık bir metre uzunluğunda bir yunusun kıyıya vurduğunu fark etti. Vatandaşlar yunusu cep telefonu kamerasıyla kaydederken, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, öldüğü belirlenen yunusu sahilden kaldırdı. 

SAMSUN'un Atakum ilçesi sahilinde kıyıya vurmuş ölü yunus  bulundu.  Atakum ilçesi sahilinde yürüyüş yapanlar, yaklaşık bir metre uzunluğunda bir yunusun kıyıya vurduğunu fark etti. Vatandaşlar yunusu cep telefonu kamerasıyla kaydederken, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, öldüğü belirlenen yunusu sahilden kaldırdı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi