Samsun Gençlik Festivali 3’üncü kez geliyor

Kültür 20.05.2019 - 13:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1977+ kez okundu.
 

Samsun Gençlik Festivali 3’üncü kez geliyor

SAMSUN Gençlik Festivali bu yıl 20-23 Haziran 2019 tarihleri arasında Sheraton Grand Beach’te 3’üncü kez gerçekleşecek. Başta Samsun olmak üzere Karadeniz’in dört bir yanından gelen müzikseverlerin akınına uğrayan Samsun Gençlik Festivali bu yıl da gençliğin en sevdiği grup ve sanatçıları biraraya getiriyor. Mor ve Ötesi’nden Athena’ya, Moğollar’dan Teoman’a, Selda  Bağcan’dan Manga’ya, Yüzyüzeyken Konuşuruz’dan Adamlar’a 28 başarılı sanatçı ve grubun performanslarına ev sahipliği yapacak olan festival daha da renklenerek büyüyor.   Yüzdeyüz müzik ve eğlence ile, Redbull katkılarıyla gerçekleşecek festival Türkiye’nin gençlik ve müzik kanalı Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak. 20 Haziran Perşembe günü, Pentagram, Bulutsuzluk Özlemi, Ceza, Flört, Sena Şener, Kamufle, Numune, 21 Haziran Cuma günü Mor ve Ötesi, Selda Bağcan, Manga, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Şanışer FT Sokrat ST, The Away Days, Mehmet Alp, 22 Haziran Cumartesi günü Athena, Moğollar, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Deniz Tekin, Nilipek, Zebercet, 23 Haziran Pazar günü ise Teoman, Cem Adrıan, Adamlar, Can Gox, Seksendört, Al York, Karakelam sahne alacak.  

SAMSUN Gençlik Festivali bu yıl 20-23 Haziran 2019 tarihleri arasında Sheraton Grand Beach’te 3’üncü kez gerçekleşecek. Başta Samsun olmak üzere Karadeniz’in dört bir yanından gelen müzikseverlerin akınına uğrayan Samsun Gençlik Festivali bu yıl da gençliğin en sevdiği grup ve sanatçıları biraraya getiriyor. Mor ve Ötesi’nden Athena’ya, Moğollar’dan Teoman’a, Selda  Bağcan’dan Manga’ya, Yüzyüzeyken Konuşuruz’dan Adamlar’a 28 başarılı sanatçı ve grubun performanslarına ev sahipliği yapacak olan festival daha da renklenerek büyüyor.

 

Yüzdeyüz müzik ve eğlence ile, Redbull katkılarıyla gerçekleşecek festival Türkiye’nin gençlik ve müzik kanalı Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak. 20 Haziran Perşembe günü, Pentagram, Bulutsuzluk Özlemi, Ceza, Flört, Sena Şener, Kamufle, Numune, 21 Haziran Cuma günü Mor ve Ötesi, Selda Bağcan, Manga, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Şanışer FT Sokrat ST, The Away Days, Mehmet Alp, 22 Haziran Cumartesi günü Athena, Moğollar, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Deniz Tekin, Nilipek, Zebercet, 23 Haziran Pazar günü ise Teoman, Cem Adrıan, Adamlar, Can Gox, Seksendört, Al York, Karakelam sahne alacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi