Samsunspor başkanına meşaleli karşılama

Spor 01.12.2019 - 12:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1514+ kez okundu.
 

Samsunspor başkanına meşaleli karşılama

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yılport Samsunspor’un bugün kendi sahasında oynayacağı Sarıyer maçını izlemek için Samsun’a gelen kulüp başkanı Yüksel Yıldırım’ı taraftarlar, havalimanında meşalelerle karşıladı.   Yılport Samsunspor’un bugün Sarıyer ile oynayacağı maçı izlemek için İstanbul’dan Samsun’a gelen kulüp başkanı Yüksel Yıldırım’ı havalimanında, çok sayıda taraftar meşalelerle karşıladı. Havalimanından Nuri Asan Tesisleri’ne kadar araçla konvoy yapan taraftarlar, başkan Yüksel Yıldırım’a sevgi gösterilerinde bulundu. Yüksel Yıldırım ise Nuri Asan Tesisleri’nde taraftarları selamlayarak hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yılport Samsunspor’un bugün kendi sahasında oynayacağı Sarıyer maçını izlemek için Samsun’a gelen kulüp başkanı Yüksel Yıldırım’ı taraftarlar, havalimanında meşalelerle karşıladı.

 

Yılport Samsunspor’un bugün Sarıyer ile oynayacağı maçı izlemek için İstanbul’dan Samsun’a gelen kulüp başkanı Yüksel Yıldırım’ı havalimanında, çok sayıda taraftar meşalelerle karşıladı. Havalimanından Nuri Asan Tesisleri’ne kadar araçla konvoy yapan taraftarlar, başkan Yüksel Yıldırım’a sevgi gösterilerinde bulundu. Yüksel Yıldırım ise Nuri Asan Tesisleri’nde taraftarları selamlayarak hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi