Samsunsporlu Aytaç Sulu: Takıma ağabeylik yapmak istiyorum

Spor 09.07.2019 - 13:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2539+ kez okundu.
 

Samsunsporlu Aytaç Sulu: Takıma ağabeylik yapmak istiyorum

 TFF 2'nci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un devre arasında Almanya 2'nci Bundesliga ekiplerinden Darmstadt 98'den transfer ettiği Aytaç Sulu, "Takıma ağabeylik yapmak istiyorum. En önemlisi Yılport Samsunspor'un şampiyon olmasını istiyorum" dedi. Yapılan transferlerle güçlü bir takım kurduklarını belirten Yılport Samsunspor'un defans oyuncusu Aytaç Sulu, yeni sezondaki hedeflerini anlattı. 33 yaşındaki futbolcu, "Yılport Samsunspor'un yeni sezondaki hedefleri belli. Camiamız, futbolcu arkadaşlarımız ve taraftarlarımız olarak bu ligden çıkmak istiyoruz. İnşallah lig sonunda şampiyon olup, bir üst lige çıkarız. Yeni hocamız ve futbolcu arkadaşlarımız ile beraber bunu başaracağımıza inanıyorum.   Yeni hocamızın iyi ve güçlü bir takım kuracağına eminim. Zaten yapılan transferler bunu belli etti. Takımımıza kaliteli kardeşlerimiz geldi. Gelen oyuncular bizi güçlendirecek güçteler. Tabii ki giden arkadaşlarımız da olacak. İrfan Buz hocamız ve ekibinin güçlü bir takım, şampiyonluğa oynayan bir kadro kuracağından eminim. Bizim de hocamıza alışmamız gerekiyor. O alışma süresini atlattıktan sonra daha iyi bir takım olacağız" dedi. Takıma ağabeylik yapmak istediğini ifade eden Aytaç Sulu, "Geçen seneki oyunum kendi beklentimin de altındaydı. Daha fazla süre istiyordum ama olmadı. 6 sene Almanya'da kaldıktan sonra ilk defa ülke dışına çıktım. Bu da benim için biraz zor geçti. İlk yarım sezonum benim için alışma sezonu oldu. Bu sezon benim kendimden beklentim daha da yüksek. Takıma ağabeylik yapmak ve oynamak istiyorum. Tabii ki en önemlisi Yılport Samsunspor'un şampiyon olmasını istiyorum. Bu sezon herkes daha iyi bir Aytaç Sulu izleyecek" diye konuştu. 

 TFF 2'nci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un devre arasında Almanya 2'nci Bundesliga ekiplerinden Darmstadt 98'den transfer ettiği Aytaç Sulu, "Takıma ağabeylik yapmak istiyorum. En önemlisi Yılport Samsunspor'un şampiyon olmasını istiyorum" dedi. Yapılan transferlerle güçlü bir takım kurduklarını belirten Yılport Samsunspor'un defans oyuncusu Aytaç Sulu, yeni sezondaki hedeflerini anlattı. 33 yaşındaki futbolcu, "Yılport Samsunspor'un yeni sezondaki hedefleri belli. Camiamız, futbolcu arkadaşlarımız ve taraftarlarımız olarak bu ligden çıkmak istiyoruz. İnşallah lig sonunda şampiyon olup, bir üst lige çıkarız. Yeni hocamız ve futbolcu arkadaşlarımız ile beraber bunu başaracağımıza inanıyorum.

 

Yeni hocamızın iyi ve güçlü bir takım kuracağına eminim. Zaten yapılan transferler bunu belli etti. Takımımıza kaliteli kardeşlerimiz geldi. Gelen oyuncular bizi güçlendirecek güçteler. Tabii ki giden arkadaşlarımız da olacak. İrfan Buz hocamız ve ekibinin güçlü bir takım, şampiyonluğa oynayan bir kadro kuracağından eminim. Bizim de hocamıza alışmamız gerekiyor. O alışma süresini atlattıktan sonra daha iyi bir takım olacağız" dedi. Takıma ağabeylik yapmak istediğini ifade eden Aytaç Sulu, "Geçen seneki oyunum kendi beklentimin de altındaydı. Daha fazla süre istiyordum ama olmadı. 6 sene Almanya'da kaldıktan sonra ilk defa ülke dışına çıktım. Bu da benim için biraz zor geçti. İlk yarım sezonum benim için alışma sezonu oldu. Bu sezon benim kendimden beklentim daha da yüksek. Takıma ağabeylik yapmak ve oynamak istiyorum. Tabii ki en önemlisi Yılport Samsunspor'un şampiyon olmasını istiyorum. Bu sezon herkes daha iyi bir Aytaç Sulu izleyecek" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi