Samsunsporlu futbolcular Muzaffer Badalıoğlu'nu unutmadı

Spor 02.11.2019 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2139+ kez okundu.
 

Samsunsporlu futbolcular Muzaffer Badalıoğlu'nu unutmadı

Yılport Samsunspor’da teknik heyet ve futbolcular, deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi 30 yıl önce geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren eski futbolcuları Muzaffer Badalıoğlu’nun Zonguldak'taki kabrini ziyaret edip dua etti. Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, teknik menajer Yücel Uyar, teknik heyet ve futbolcular; yarın deplasmanda karşılaşacakları Zonguldak Kömürspor maçı öncesi bu kentte bulunan eski futbolcuları Muzaffer Badalıoğlu’nun Asri Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret etti.    KAZADA HAYATINI KAYBETMİŞTİ 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile deplasmanda oynayacakları maç için yola çıkan Samsunspor kafilesini taşıyan otobüs, Samsun’un Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışmış, kaza sonucu kırmızı beyazlı futbolcu Muzaffer Baladıloğlu hayatını kaybetmişti.  

Yılport Samsunspor’da teknik heyet ve futbolcular, deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi 30 yıl önce geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren eski futbolcuları Muzaffer Badalıoğlu’nun Zonguldak'taki kabrini ziyaret edip dua etti. Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, teknik menajer Yücel Uyar, teknik heyet ve futbolcular; yarın deplasmanda karşılaşacakları Zonguldak Kömürspor maçı öncesi bu kentte bulunan eski futbolcuları Muzaffer Badalıoğlu’nun Asri Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret etti. 

 

KAZADA HAYATINI KAYBETMİŞTİ 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile deplasmanda oynayacakları maç için yola çıkan Samsunspor kafilesini taşıyan otobüs, Samsun’un Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışmış, kaza sonucu kırmızı beyazlı futbolcu Muzaffer Baladıloğlu hayatını kaybetmişti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi