Sanayi sitesinde yangın: İş yeri ile araç yandı, 1 kişi yaralı (2)

Karadeniz 14.01.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1476+ kez okundu.
 

Sanayi sitesinde yangın: İş yeri ile araç yandı, 1 kişi yaralı (2)

ÇIRAĞIN ELİNDE BİRİNCİ DERECE YANIK OLUŞMUŞ   Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, oto döşemecide çıkan yangında yaralanan, iş yerinde çırak olarak çalışan Tunay Alper'in Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedavisi sürüyor. Elinde birinci derece yanık oluşan Alper'in yanına, enfeksiyon riskine karşı ziyaretçi kabul edilmiyor. İş yeri sahibi Seyfettin Dingil, yanan dükkanıyla ilgili resmi işlemler için dükkanına geldi. Tunay Alper yaralandığı ve dükkanı yandığı için çok üzüldüğünü belirten Dingil, "Saat 23.00 gibi yattım sonra telefon geldi, 'Dükkan yanıyor' diye. Başka bir şey bilmiyorum. Çırağım da 1 seneden fazladır yanımda çalışıyordu. Ben elemanımdan çok memnunum. Şikayetim de yoktu. Sağlık durumu iyiymiş. Eli sarılı halde hastanede yatıyor. Doktorlar, enfeksiyon riski nedeniyle ziyaretine izin vermiyor" dedi. 

ÇIRAĞIN ELİNDE BİRİNCİ DERECE YANIK OLUŞMUŞ

 

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, oto döşemecide çıkan yangında yaralanan, iş yerinde çırak olarak çalışan Tunay Alper'in Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedavisi sürüyor. Elinde birinci derece yanık oluşan Alper'in yanına, enfeksiyon riskine karşı ziyaretçi kabul edilmiyor. İş yeri sahibi Seyfettin Dingil, yanan dükkanıyla ilgili resmi işlemler için dükkanına geldi. Tunay Alper yaralandığı ve dükkanı yandığı için çok üzüldüğünü belirten Dingil, "Saat 23.00 gibi yattım sonra telefon geldi, 'Dükkan yanıyor' diye. Başka bir şey bilmiyorum. Çırağım da 1 seneden fazladır yanımda çalışıyordu. Ben elemanımdan çok memnunum. Şikayetim de yoktu. Sağlık durumu iyiymiş. Eli sarılı halde hastanede yatıyor. Doktorlar, enfeksiyon riski nedeniyle ziyaretine izin vermiyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi