Şavşat'ta heyelan nedeniyle kapanan yol, tek şeritten ulaşıma açıldı

Karadeniz 06.09.2019 - 12:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2350+ kez okundu.
 

Şavşat'ta heyelan nedeniyle kapanan yol, tek şeritten ulaşıma açıldı

ARTVİN'de, dün akşam etkili olan sağanağın ardından meydana gelen taşkın ve heyelanda kapanan Şavşat- Artvin karayolu, gece boyu süren çalışmaların ardından tek şeritten ulaşıma açıldı. Kentte, dün saat 21.30 sıralarında etkili olan sağanak, taşkınlara neden oldu. Artvin- Şavşat karayolunun 33'üncü kilometresindeki Soğuksu mevkisinde heyelan meydana geldi.    Yamaçtan kopan kaya ve toprak parçaları nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı. Yol kenarında park halinde bulunan bir araç da hasar gördü. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu.  Sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Karayolları ekipleri, yolun ulaşıma açılması için iş makineleri ile çalışma başlattı. Yol, belediye ve Karayolları ekiplerinin iş makineleri eşliğinde gece boyu aralıksız sürdürülen çalışmaların ardından sabah saatlerinde tek şeritten ulaşıma açıldı. Yaklaşık 20 kilometrelik güzergah boyunca, yer yer toprak birikintisi ve kaya parçalarının düştüğü karayolunda da temizleme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

ARTVİN'de, dün akşam etkili olan sağanağın ardından meydana gelen taşkın ve heyelanda kapanan Şavşat- Artvin karayolu, gece boyu süren çalışmaların ardından tek şeritten ulaşıma açıldı. Kentte, dün saat 21.30 sıralarında etkili olan sağanak, taşkınlara neden oldu. Artvin- Şavşat karayolunun 33'üncü kilometresindeki Soğuksu mevkisinde heyelan meydana geldi. 

 

Yamaçtan kopan kaya ve toprak parçaları nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı. Yol kenarında park halinde bulunan bir araç da hasar gördü. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu.  Sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Karayolları ekipleri, yolun ulaşıma açılması için iş makineleri ile çalışma başlattı. Yol, belediye ve Karayolları ekiplerinin iş makineleri eşliğinde gece boyu aralıksız sürdürülen çalışmaların ardından sabah saatlerinde tek şeritten ulaşıma açıldı. Yaklaşık 20 kilometrelik güzergah boyunca, yer yer toprak birikintisi ve kaya parçalarının düştüğü karayolunda da temizleme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi