SAYGI ÖZTÜRK'ÜN YAZISINA SOYLU'DAN ÇOK AĞIR CEVAP

Türkiye 18.06.2020 - 10:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1882+ kez okundu.
 

SAYGI ÖZTÜRK'ÜN YAZISINA SOYLU'DAN ÇOK AĞIR CEVAP

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Saygı Öztürk'ün bugün yayınlanan yazısına ilişkin "Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur." şeklinde çok sert ifadeler kullandı.   Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun eşi Ali Ayvazoğlu'nun kariyerindeki yükselişi eleştirerek bu yükselişi Bahar Ayvazoğlu'nun konumuna bağladı. "Bugünden sonra bu namus düşmanını..." Sosyal medya hesabından çok sert tepki gösteren Bakan Soylu, şunları yazdı: İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır. SAYGI ÖZTÜRK NE YAZMIŞTI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ    

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Saygı Öztürk'ün bugün yayınlanan yazısına ilişkin "Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur." şeklinde çok sert ifadeler kullandı.
 

Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun eşi Ali Ayvazoğlu'nun kariyerindeki yükselişi eleştirerek bu yükselişi Bahar Ayvazoğlu'nun konumuna bağladı.


"Bugünden sonra bu namus düşmanını..."


Sosyal medya hesabından çok sert tepki gösteren Bakan Soylu, şunları yazdı:


İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır.


SAYGI ÖZTÜRK NE YAZMIŞTI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi