Seçim İptal edildi. AK Parti’nin vekil adayı kayyum olarak atandı

Siyaset 04.05.2019 - 10:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2305+ kez okundu.
 

Seçim İptal edildi. AK Parti’nin vekil adayı kayyum olarak atandı

İYİ parti kazanmıştı, seçimler iptal edildi! AK Part’nin vekil adayı kayyum olarak atandı 31 Mart'ta İYİ Partili Necati Alsancak’ın 6 oy farkla kazandığı ancak seçim iptal edilen Keskin belediyesine AK Parti’nin vekil adayı olan Vali Yardımcısı Osman Akbaş atandı. Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'nde İYİ Partili Necati Alsancak'ın 6 oy farkla kazandığı seçim iptal edildi. 2 Haziran'da yenilenecek olan seçim öncesi Kırıkkale Valisi, Belediye Başkanlığı'na, Vali Yardımcısı Osman Akbaş'ı atadı. Akbaş, 24 Haziran'da AK Parti'den Afyon milletvekili aday adayı olmuştu. Akbaş halen, Vali Yardımcısı, İl Özel İdare Sekreteri, Keskin Kaymakamı ve Keskin Belediye Başkanlığı gibi 4 görevi birden yürütüyor. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, “Keskin'de kazanan adayın mazbatası iptal edildi, meclis üyeleri duruyor. Valinin meclis üyelerinden birini başkan olarak ataması gerekirdi. AK Parti'den milletvekili aday adayı olmuş kişi, 30 gün sonra yapılacak seçimden sorumlu. Bu etik değil'' dedi.

İYİ parti kazanmıştı, seçimler iptal edildi! AK Part’nin vekil adayı kayyum olarak atandı

31 Mart'ta İYİ Partili Necati Alsancak’ın 6 oy farkla kazandığı ancak seçim iptal edilen Keskin belediyesine AK Parti’nin vekil adayı olan Vali Yardımcısı Osman Akbaş atandı.

Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'nde İYİ Partili Necati Alsancak'ın 6 oy farkla kazandığı seçim iptal edildi. 2 Haziran'da yenilenecek olan seçim öncesi Kırıkkale Valisi, Belediye Başkanlığı'na, Vali Yardımcısı Osman Akbaş'ı atadı.


Akbaş, 24 Haziran'da AK Parti'den Afyon milletvekili aday adayı olmuştu. Akbaş halen, Vali Yardımcısı, İl Özel İdare Sekreteri, Keskin Kaymakamı ve Keskin Belediye Başkanlığı gibi 4 görevi birden yürütüyor. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, “Keskin'de kazanan adayın mazbatası iptal edildi, meclis üyeleri duruyor. Valinin meclis üyelerinden birini başkan olarak ataması gerekirdi. AK Parti'den milletvekili aday adayı olmuş kişi, 30 gün sonra yapılacak seçimden sorumlu. Bu etik değil'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi