Sedyede solunum cihazına bağlı oy kullandı

Diğer (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2019 - 14:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3006+ kez okundu.
 

Sedyede solunum cihazına bağlı oy kullandı

ARTVİN'in Şavşat ilçesinde, hastanede tedavi gören Kaya Temiz (91), sağlık görevlilerince oy kullanacağı okula sedyede getirildi. Solunum cihazına bağlı olarak sandık başında oyunu kullanan Temiz, sağlık ekibine teşekkür etti. Artvinli seçmenler, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmak üzere, sabah saatlerinden itibaren sandık başlarına gitti. Hastanede tedavi gören Kaya Temiz, 112 Acil Servis ekibince ambulansla Şavşat Meslek Yüksekokulu'na getirildi. Solunum cihazına bağlı olan Temiz, 1013 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanabildiği için mutlu olduğunu dile getiren Temiz, "Allah devletimize zeval vermesin. Her vatandaş oyunu kullanmalıdır. Sağlık ekiplerinin sayesinde oyumu kullandım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Devletimize vatanımıza milletimize hayırlı olsun" dedi. Kaya Temiz, oy verme işleminin ardından sağlık ekibince ambulansla tedavi gördüğü hastaneye götürüldü.

ARTVİN'in Şavşat ilçesinde, hastanede tedavi gören Kaya Temiz (91), sağlık görevlilerince oy kullanacağı okula sedyede getirildi. Solunum cihazına bağlı olarak sandık başında oyunu kullanan Temiz, sağlık ekibine teşekkür etti.

Artvinli seçmenler, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmak üzere, sabah saatlerinden itibaren sandık başlarına gitti. Hastanede tedavi gören Kaya Temiz, 112 Acil Servis ekibince ambulansla Şavşat Meslek Yüksekokulu'na getirildi. Solunum cihazına bağlı olan Temiz, 1013 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanabildiği için mutlu olduğunu dile getiren Temiz, "Allah devletimize zeval vermesin. Her vatandaş oyunu kullanmalıdır. Sağlık ekiplerinin sayesinde oyumu kullandım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Devletimize vatanımıza milletimize hayırlı olsun" dedi.

Kaya Temiz, oy verme işleminin ardından sağlık ekibince ambulansla tedavi gördüğü hastaneye götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi