Selanik'ten yola çıkarılan toprak ve bayrak, Bolu'ya ulaştırıldı

Türkiye 15.05.2019 - 15:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1798+ kez okundu.
 

Selanik'ten yola çıkarılan toprak ve bayrak, Bolu'ya ulaştırıldı

SELANİK'te Atatürk'ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak ve Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan'dan teslim alınan Türk bayrağı, bisikletlilerle Bolu'ya ulaştırıldı.   Bolu Belediyespor bisiklet takımının teslim aldığı, 19 Mayıs'ta Samsun'a ulaştırılması planlanan bayrak ve toprağın bir sonraki durağı Karabük olacak. Dün Düzce'de bisikletli grubun Sakarya'dan teslim aldığı toprak ve Türk bayrağı, D-100 Karayolu üzerinden Kaynaşlı ilçesine ulaştırıldı. Selanik'ten Atatürk'ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak ve Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan'dan teslim alınan Türk bayrağı, Kaynaşlı'da Bolu ekibine teslim edildi.   Bolu Belediyespor bisiklet takımının teslim aldığı bayrak ve toprak zorlu Bolu Dağı aşıldıktan sonra Karabük'te bulunan ekibe teslim edilecek. Güzergah üzerinde sporcuların yol boyunca güvenliği emniyet güçleri sağlarken, sağlık personelleri de ambulansla yol boyunda sporculara eşlik ediyor. Organizasyon kapsamında Atatürk Evi'nden alınan toprak ve bayrak, Milli Mücadele'nin başladığı Samsun'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde takdim edilecek. 

SELANİK'te Atatürk'ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak ve Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan'dan teslim alınan Türk bayrağı, bisikletlilerle Bolu'ya ulaştırıldı.

 

Bolu Belediyespor bisiklet takımının teslim aldığı, 19 Mayıs'ta Samsun'a ulaştırılması planlanan bayrak ve toprağın bir sonraki durağı Karabük olacak. Dün Düzce'de bisikletli grubun Sakarya'dan teslim aldığı toprak ve Türk bayrağı, D-100 Karayolu üzerinden Kaynaşlı ilçesine ulaştırıldı. Selanik'ten Atatürk'ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak ve Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan'dan teslim alınan Türk bayrağı, Kaynaşlı'da Bolu ekibine teslim edildi.

 

Bolu Belediyespor bisiklet takımının teslim aldığı bayrak ve toprak zorlu Bolu Dağı aşıldıktan sonra Karabük'te bulunan ekibe teslim edilecek. Güzergah üzerinde sporcuların yol boyunca güvenliği emniyet güçleri sağlarken, sağlık personelleri de ambulansla yol boyunda sporculara eşlik ediyor. Organizasyon kapsamında Atatürk Evi'nden alınan toprak ve bayrak, Milli Mücadele'nin başladığı Samsun'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde takdim edilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi