Selde 10 kişi mahsur kaldı

Genel 18.07.2019 - 11:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2291+ kez okundu.
 

Selde 10 kişi mahsur kaldı

MELEN ÇAYI ÇEVRESİNDEKİ KÖYLER SELDEN ETKİLENDİ   Düzce’nin Cumayeri ve Akçakoca ilçesi ile Sakarya’nın Melen Çayı çevresindeki birçok köy selden etkilendi. Sel nedeniyle çok sayıda ev ve tarım alanları sular altında kaldı.  Yolların sular altında kalması ve yaşanan heyelanlar nedeniyle bölgeye ulaşmakta güçlük çekilirken, mahsur kalanların kurtarılması için 3 helikopter devreye girdi. Düzce’de Dokuzdeğirmen, Yenitepe, Süngüt, Küplük, Açmabaşı, Harmankaya, Esmahanım köyleri ile karayolu ulaşımı kesildi. Birçok köyden ihbarlar gelirken, ekipler evlerinin üst katlarında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Valiliği tarafından kurulan kriz merkezine 30’un üzerinde ihbar geldi.     21 FINDIK İŞÇİSİ KURTARILDI   Akçakoca Esmahanım köyünde mahsur kalan fındık işçileri helikopterle kurtarıldı. 21 fındık işçisi helikopterle Düzce Stadyumu’na indirilerek ambulanslarla kontrol için hastanelere götürüldü.   DERE TAŞTI   Akçakoca’da Çivi Deresi’nin taşması sonucu Merkez Camii’nin altında bulunan marketi su bastı. Sabah namazı için camiye gelenler bir anda caminin çevresini suyun basması nedeniyle zor anlar yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine görü Sakarya Kocaali Melen mevkiinde metrekareye 176,4 metreküp, Düzce Gölyaka Kardüz Yaylası’na 149 metreküp, Akçakoca’ya 75 metreküp yağmur düştü. CAN KAYBI YOK Düzce Valisi Zülkif Dağlı helikopterlerin bölgede kurtarma ve tarama çalışması yaptığını, bölgede can kaybı olmadığını, yaralanan kişi olmadığını belirterek, mahsur kalanların kurtarıldığını açıkladı. 

MELEN ÇAYI ÇEVRESİNDEKİ KÖYLER SELDEN ETKİLENDİ

 

Düzce’nin Cumayeri ve Akçakoca ilçesi ile Sakarya’nın Melen Çayı çevresindeki birçok köy selden etkilendi. Sel nedeniyle çok sayıda ev ve tarım alanları sular altında kaldı.  Yolların sular altında kalması ve yaşanan heyelanlar nedeniyle bölgeye ulaşmakta güçlük çekilirken, mahsur kalanların kurtarılması için 3 helikopter devreye girdi. Düzce’de Dokuzdeğirmen, Yenitepe, Süngüt, Küplük, Açmabaşı, Harmankaya, Esmahanım köyleri ile karayolu ulaşımı kesildi. Birçok köyden ihbarlar gelirken, ekipler evlerinin üst katlarında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Valiliği tarafından kurulan kriz merkezine 30’un üzerinde ihbar geldi.  

 

21 FINDIK İŞÇİSİ KURTARILDI

 

Akçakoca Esmahanım köyünde mahsur kalan fındık işçileri helikopterle kurtarıldı. 21 fındık işçisi helikopterle Düzce Stadyumu’na indirilerek ambulanslarla kontrol için hastanelere götürüldü.

 

DERE TAŞTI

 

Akçakoca’da Çivi Deresi’nin taşması sonucu Merkez Camii’nin altında bulunan marketi su bastı. Sabah namazı için camiye gelenler bir anda caminin çevresini suyun basması nedeniyle zor anlar yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine görü Sakarya Kocaali Melen mevkiinde metrekareye 176,4 metreküp, Düzce Gölyaka Kardüz Yaylası’na 149 metreküp, Akçakoca’ya 75 metreküp yağmur düştü. CAN KAYBI YOK Düzce Valisi Zülkif Dağlı helikopterlerin bölgede kurtarma ve tarama çalışması yaptığını, bölgede can kaybı olmadığını, yaralanan kişi olmadığını belirterek, mahsur kalanların kurtarıldığını açıkladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi