ŞEVKİ YILMAZ RİZE'DE KONUŞTU. KONUŞANI NİYE ATIYORSUNUZ?

Siyaset 24.07.2020 - 17:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3870+ kez okundu.
 

ŞEVKİ YILMAZ RİZE'DE KONUŞTU. KONUŞANI NİYE ATIYORSUNUZ?

Rize eski belediye başkanı ve eski milletvekili Şevki Yılmaz, Çay TV ekranlarında katıldığı "Perspektif" programında, kesinihraç istemiyle disipline sevk edilen MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt'a sahip çıktı. Cemal Enginyurt'u tebrik eden Yılmaz, "Niye ihraç ediyorsunuz? Bu yolları açarsanız kimse konuşamaz artık. Bu da iyi tablo değil. Hem partiler için hem de iktidar için. Konuşanı niye atıyorsun. Adam uyarısını yapmış." ifadelerini kullandı.   Ordu seçmeninin Enginyurt'u sevdiğini söyleyen Yılmaz, "Ordu'nun hakkını savunmaya kalkmış. Haddi aşmış olabilir ama halk ve fındık üreticisi adına yaptığı konuşma cezalandırılamaz. Benim tavsiyem bu. Bu gibi şeyler yaparsanız hiçbir milletvekili vatandaşın derdini Ankara'ya aktaramaz. Konuşmalarının yüzde 80'ine imza atıyorum. Açık ve net söylüyorum. Çünkü geçen seneler fındıkta bu yanlışlıklar yaşandı. Sonra Tayyip Bey el attı ve düzeldi." dedi.

Rize eski belediye başkanı ve eski milletvekili Şevki Yılmaz, Çay TV ekranlarında katıldığı "Perspektif" programında, kesinihraç istemiyle disipline sevk edilen MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt'a sahip çıktı.

Cemal Enginyurt'u tebrik eden Yılmaz, "Niye ihraç ediyorsunuz? Bu yolları açarsanız kimse konuşamaz artık. Bu da iyi tablo değil. Hem partiler için hem de iktidar için. Konuşanı niye atıyorsun. Adam uyarısını yapmış." ifadelerini kullandı.
 

Ordu seçmeninin Enginyurt'u sevdiğini söyleyen Yılmaz, "Ordu'nun hakkını savunmaya kalkmış. Haddi aşmış olabilir ama halk ve fındık üreticisi adına yaptığı konuşma cezalandırılamaz. Benim tavsiyem bu. Bu gibi şeyler yaparsanız hiçbir milletvekili vatandaşın derdini Ankara'ya aktaramaz. Konuşmalarının yüzde 80'ine imza atıyorum. Açık ve net söylüyorum. Çünkü geçen seneler fındıkta bu yanlışlıklar yaşandı. Sonra Tayyip Bey el attı ve düzeldi." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi