Sıla’dan dövmeli gönderme

Magazin 09.04.2019 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3694+ kez okundu.
 

Sıla’dan dövmeli gönderme

Sıla’dan dövmeli gönderme Şarkıcı Sıla Gençoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı bir dövme fotoğrafıyla adeta göndermede bulundu. Oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı mahkeme süreci devam eden şarkıcı Sıla Gençoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.   Sıla Gençoğlu vücuduna “Siz Aşktan n’anlarsınız bayım?” yazan bir dövme yaptırdı. Gençoğlu, yaptırdığı dövmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.   Kısa sürede büyük ilgi gören dövme için şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Sıla’nın yaptırdığı dövmeyi ‘Ahmet Kural’a gönderme’ olarak yorumladı.

Sıla’dan dövmeli gönderme Şarkıcı Sıla Gençoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı bir dövme fotoğrafıyla adeta göndermede bulundu. Oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı mahkeme süreci devam eden şarkıcı Sıla Gençoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

 

Sıla Gençoğlu vücuduna “Siz Aşktan n’anlarsınız bayım?” yazan bir dövme yaptırdı. Gençoğlu, yaptırdığı dövmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Kısa sürede büyük ilgi gören dövme için şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Sıla’nın yaptırdığı dövmeyi ‘Ahmet Kural’a gönderme’ olarak yorumladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi