Sizler var iken Bu açıklamaları yapmasını Reis bile doğru bulmaz.

Siyaset 04.09.2019 - 09:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1564+ kez okundu.
 

Sizler var iken Bu açıklamaları yapmasını Reis bile doğru bulmaz.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımız İlimizde ve bölge illerinde bir çok açılışlarda  bulundu.Reisin gelişiyle  İlimiz ekonomik siyasal ve turizm yönün den küçümsenmeyecek şekilde hareketlilik getirdi,keşke her ay ilimize  gelebilse . FAKATTTTTT. Reisin ilimizden ayrılışından sonra,yazılı basında yazılanları  açıklamaları okuyunca, hayretler içerisinde kaldım.  AK Partinin bu ilde 3- Vekil,1-il Başkanı 12-İlçe Başkanı, 6- Belde Başkanı var iken,Ticaret Borsası Başkanının  Reisle görüştüm, Şehir hastanesi, Hava Limanı,Turizm tesisleri, Lojistik üs, Organize sanayinin geliştirilmesi için destek istedim açıklamasında bulundu.   ŞİMDİ SORUYORUM .   Ak Parti Vekillerine , Rize'nin il ilçe bütün teşkilatlarına, gece gündüz demeden il ilçe köy kasaba yaylalara halkın ayağına gidip bizzat sorunları yerinde dinleyen vekiller başkanlar bu açıklamayı tasvip ediyor musunuz. Rizeli yaklaşık 130 bin oyu sorunlarımızı sıkıntılarımızı ilimizdeki yatırımları münevver refaha ulaşmak için Ak Partiye oy vererek sizleri vekil kıldı. Bir nevi  dernek vazifesinden öteye gitmeyen borsanın,  Başkanının bu açıklamaları sizleri rahatsız etmedi mi? Son seçimde ilimiz genelinde oy oranınızın düşüşe geçtiği düşünülürse bu ve buna benzer açıklamalar partiye zarar vermiyor mu? Belli bir gelecek hayalleri  bulunanlar makamını mevkisini backgraund bilgisi olduğu konular dahilinde açıklamalarda bulunması daha doğru olmaz mı?  Borsa başkanı Reisle hasbıhal olabilir bu açıklamayı bu konularda konuşmuş olabilir  de fakat bu veya bu şekilde açıklamalar  Partiye zarar verir bilinemiyor mu? Reis'in de bu açıklamaya onay vereceğini zannetmiyorum. Siz yetkililer bu konuları tasvip ediyor musunuz.? YİNE AK PARTİ İL BAŞKANI ve VEKİLLERİNE SESLENİYORUM.  Bu ilde iş beğendirmek de zorrrrr,insan beğendirmek de zorrrrr.Hal böyleyken ,Rizeli nim ortak sevgisini kazanan ,her siyasi görüşün ortak ismi  üzerinde mutabakat sağladığı,yazılı başında dik duruşuyla bilinen İsmet Köseoğlu babanın yazılarına mazhar olan, CHP il başkanının  açıklamalarından anlaşılacağı üzere  liyakatlı tecrübeli kurumun her kademesinde de çalışan  ÇAYKUR genel müdür vekili Sayın Yusuf Ziya ALIM müdürümüz için neden kıpırdatamazsınız illa ithal müdür mü getireceksiniz Bu ilin insanları müstahsili genel müdür olarak sayın ALIM isminde mutabakat sağlamıştır. Lütfen müstahsili halkı seçmeni dikkate aliniz.   CHP İL BAŞKANI  Geçen hafta Atatürk ismini Ak Parti Fındıklı belediyesinin geçmiş dönemde  yapmış olduğu küçük parka verdirilmesi arzusunu istismar olarak yazmış  ve başkanı savunmasını eleştirmiştim FAKAT ŞİMDİ CHP il başkanının  Yeni yapılan devasa paketleme fabrikasına bu ülkenin önderinin isminin verilmesi gerektiğini belirttir açıklama yapmasının doğru olduğunu destekliyor ve savunuyorum. SAYGILARIMLA. 

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımız İlimizde ve bölge illerinde bir çok açılışlarda  bulundu.Reisin gelişiyle  İlimiz ekonomik siyasal ve turizm yönün den küçümsenmeyecek şekilde hareketlilik getirdi,keşke her ay ilimize  gelebilse .

FAKATTTTTT.

Reisin ilimizden ayrılışından sonra,yazılı basında yazılanları  açıklamaları okuyunca, hayretler içerisinde kaldım. 

AK Partinin bu ilde 3- Vekil,1-il Başkanı 12-İlçe Başkanı, 6- Belde Başkanı var iken,Ticaret Borsası Başkanının  Reisle görüştüm, Şehir hastanesi, Hava Limanı,Turizm tesisleri, Lojistik üs, Organize sanayinin geliştirilmesi için destek istedim açıklamasında bulundu.

 

ŞİMDİ SORUYORUM .

 

Ak Parti Vekillerine , Rize'nin il ilçe bütün teşkilatlarına, gece gündüz demeden il ilçe köy kasaba yaylalara halkın ayağına gidip bizzat sorunları yerinde dinleyen vekiller başkanlar bu açıklamayı tasvip ediyor musunuz. Rizeli yaklaşık 130 bin oyu sorunlarımızı sıkıntılarımızı ilimizdeki yatırımları münevver refaha ulaşmak için Ak Partiye oy vererek sizleri vekil kıldı. Bir nevi  dernek vazifesinden öteye gitmeyen borsanın,  Başkanının bu açıklamaları sizleri rahatsız etmedi mi? Son seçimde ilimiz genelinde oy oranınızın düşüşe geçtiği düşünülürse bu ve buna benzer açıklamalar partiye zarar vermiyor mu? Belli bir gelecek hayalleri  bulunanlar makamını mevkisini backgraund bilgisi olduğu konular dahilinde açıklamalarda bulunması daha doğru olmaz mı?  Borsa başkanı Reisle hasbıhal olabilir bu açıklamayı bu konularda konuşmuş olabilir  de fakat bu veya bu şekilde açıklamalar  Partiye zarar verir bilinemiyor mu? Reis'in de bu açıklamaya onay vereceğini zannetmiyorum. Siz yetkililer bu konuları tasvip ediyor musunuz.?

YİNE AK PARTİ İL BAŞKANI ve VEKİLLERİNE SESLENİYORUM. 

Bu ilde iş beğendirmek de zorrrrr,insan beğendirmek de zorrrrr.Hal böyleyken ,Rizeli nim ortak sevgisini kazanan ,her siyasi görüşün ortak ismi  üzerinde mutabakat sağladığı,yazılı başında dik duruşuyla bilinen İsmet Köseoğlu babanın yazılarına mazhar olan, CHP il başkanının  açıklamalarından anlaşılacağı üzere  liyakatlı tecrübeli kurumun her kademesinde de çalışan  ÇAYKUR genel müdür vekili Sayın Yusuf Ziya ALIM müdürümüz için neden kıpırdatamazsınız illa ithal müdür mü getireceksiniz Bu ilin insanları müstahsili genel müdür olarak sayın ALIM isminde mutabakat sağlamıştır. Lütfen müstahsili halkı seçmeni dikkate aliniz.  

CHP İL BAŞKANI 

Geçen hafta Atatürk ismini Ak Parti Fındıklı belediyesinin geçmiş dönemde  yapmış olduğu küçük parka verdirilmesi arzusunu istismar olarak yazmış  ve başkanı savunmasını eleştirmiştim FAKAT ŞİMDİ CHP il başkanının  Yeni yapılan devasa paketleme fabrikasına bu ülkenin önderinin isminin verilmesi gerektiğini belirttir açıklama yapmasının doğru olduğunu destekliyor ve savunuyorum.


SAYGILARIMLA. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi