Solo Türk'ün prova uçuşu nefes kesti

Karadeniz 17.05.2019 - 15:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1660+ kez okundu.
 

Solo Türk'ün prova uçuşu nefes kesti

SAMSUN’da Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi Solo Türk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında Pazar günkü gösterisi için F-16 uçağı ile prova uçuşu nefes kesti.    19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs’ta yapılacak gösteriler öncesinde Türk Yıldızları ile Solo Türk’ün pilotları Samsun semalarında deneme uçuşları ve provalar gerçekleştirdi. Aslını aratmayan provalar vatandaşlardan tam not alırken, zorluk derecesi yüksek hareketler ise izleyenlere heyacan dolu anlar yaşattı. Solo Türk ve Türk Yıldızları Uçak Gösterisi 19 Mayıs’ta saat 12.45’de Doğu Park semalarında yapılacak.  

SAMSUN’da Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi Solo Türk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında Pazar günkü gösterisi için F-16 uçağı ile prova uçuşu nefes kesti. 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs’ta yapılacak gösteriler öncesinde Türk Yıldızları ile Solo Türk’ün pilotları Samsun semalarında deneme uçuşları ve provalar gerçekleştirdi. Aslını aratmayan provalar vatandaşlardan tam not alırken, zorluk derecesi yüksek hareketler ise izleyenlere heyacan dolu anlar yaşattı. Solo Türk ve Türk Yıldızları Uçak Gösterisi 19 Mayıs’ta saat 12.45’de Doğu Park semalarında yapılacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi