Sosa’nın eşi Carolina Alurralde ‘iki keklik’ türküsünü söyledi VİDEO

Magazin 20.07.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2493+ kez okundu.
 

Sosa’nın eşi Carolina Alurralde ‘iki keklik’ türküsünü söyledi VİDEO

Trabzonspor'un kaptanı Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde’nin sosyal medya hesabından bir müzik öğretmeniyle birlikte gitar eşliğinde söylediği ‘iki keklik’ türküsü paylaşımı yoğun ilgi gördü.   Geçtiğimiz günlerde vücuduna 'Yenge' ve 'Nabaysın' dövmeleri yaptıran Jose Sosa’nın eşi Carolina Alurralde, bu kez de türkü söyledi. Trabzon’a ve Türkiye’ye alışan Arjantinli Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde, sosyal medya hesabından gitar eşliğinde bir müzik öğretmeniyle birlikte söylediği ‘iki keklik’ türküsünü paylaşırken, bu paylaşımı yoğun ilgi gördü. Bu arada sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Jose Sosa henüz bordo-mavililer ile yeni sözleşme imzalamadı. 

Trabzonspor'un kaptanı Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde’nin sosyal medya hesabından bir müzik öğretmeniyle birlikte gitar eşliğinde söylediği ‘iki keklik’ türküsü paylaşımı yoğun ilgi gördü.

 

Geçtiğimiz günlerde vücuduna 'Yenge' ve 'Nabaysın' dövmeleri yaptıran Jose Sosa’nın eşi Carolina Alurralde, bu kez de türkü söyledi. Trabzon’a ve Türkiye’ye alışan Arjantinli Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde, sosyal medya hesabından gitar eşliğinde bir müzik öğretmeniyle birlikte söylediği ‘iki keklik’ türküsünü paylaşırken, bu paylaşımı yoğun ilgi gördü. Bu arada sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Jose Sosa henüz bordo-mavililer ile yeni sözleşme imzalamadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi