Sünnet şöleninde 78 çocuk doyasıya eğlendi

Karadeniz 29.08.2019 - 15:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2439+ kez okundu.
 

Sünnet şöleninde 78 çocuk doyasıya eğlendi

BOLU Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni renkli anlara sahne oldu. 78 çocuğun doyasıya eğlendiği şölende üstü açık otobüs ile şehir turu yapıldı. Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni, ilk olarak Bolu Belediyesi önünden başlayan şehir turu ile başladı. En önde Yalova Belediyesi’nden gelen üstü açık otobüs olmak üzere onlarca Bolu Belediyesi aracının oluşturduğu konvoy ilk olarak şehirde bir tur attı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da şehir turuna katıldı. Şölen, gezinin ardından şölene sponsor olanların içerisinde yer alan Kartal Kır Bahçesi’nde eğlence ile devam etti. Palyaçolar, baloncular, pamuk helvacılar ve çocuklar için birçok etkinliğin yer aldığı eğlencede 78 çocuk ve aileleri doyasıya eğlendi.   Plaket töreninin ardından bir konuşma yapan Başkan Tanju Özcan, “İnşallah bundan sonraki yıllarda bu uygulamamız devam edecek. Biz çocuklarımıza çok büyük önem veriyoruz. Çünkü bugünün çocuklarının yarının geleceği olduğunu çok iyi biliyoruz. Bugün burada sünnet olan kardeşlerimin arasından belki ileride benim yaptığım görevi yapacak kardeşlerimin çıkacağına da ben inanıyorum. O anlamda biz çocuklarımızın mutlu olabilmesi ve yüzlerinin hep gülebilmesi için Bolu Belediyesi olarak ne yapabiliriz? Buna sürekli kafa yoruyoruz. İnşallah kışında çocuklarımız ile birlikte kayak da yapacağız. Ayrıca çok mutlu olduğum bir konu da var sizlerle paylaşmak istediğim. Benim numaram birçok çocuğumuzda var. Zaman zaman bana mesaj atıyorlar ve değişik öneri ve isteklerde de bulunuyorlar. Onların önerilerinden de mümkün olduğu kadar yararlanmaya da çalışacağız. Bugün sünnet olan kardeşlerimin Allah damatlıklarını da ailelerine nasip etsin. Emin olun bu günü hep hatırlayacaksınız. En kötü gününüz böyle olsun. Ben hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Başkan Özcan konuşmasının ardından çocuklarla birlikte pasta keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.

BOLU Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni renkli anlara sahne oldu. 78 çocuğun doyasıya eğlendiği şölende üstü açık otobüs ile şehir turu yapıldı. Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni, ilk olarak Bolu Belediyesi önünden başlayan şehir turu ile başladı. En önde Yalova Belediyesi’nden gelen üstü açık otobüs olmak üzere onlarca Bolu Belediyesi aracının oluşturduğu konvoy ilk olarak şehirde bir tur attı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da şehir turuna katıldı. Şölen, gezinin ardından şölene sponsor olanların içerisinde yer alan Kartal Kır Bahçesi’nde eğlence ile devam etti. Palyaçolar, baloncular, pamuk helvacılar ve çocuklar için birçok etkinliğin yer aldığı eğlencede 78 çocuk ve aileleri doyasıya eğlendi.

 

Plaket töreninin ardından bir konuşma yapan Başkan Tanju Özcan, “İnşallah bundan sonraki yıllarda bu uygulamamız devam edecek. Biz çocuklarımıza çok büyük önem veriyoruz. Çünkü bugünün çocuklarının yarının geleceği olduğunu çok iyi biliyoruz. Bugün burada sünnet olan kardeşlerimin arasından belki ileride benim yaptığım görevi yapacak kardeşlerimin çıkacağına da ben inanıyorum. O anlamda biz çocuklarımızın mutlu olabilmesi ve yüzlerinin hep gülebilmesi için Bolu Belediyesi olarak ne yapabiliriz? Buna sürekli kafa yoruyoruz. İnşallah kışında çocuklarımız ile birlikte kayak da yapacağız. Ayrıca çok mutlu olduğum bir konu da var sizlerle paylaşmak istediğim. Benim numaram birçok çocuğumuzda var. Zaman zaman bana mesaj atıyorlar ve değişik öneri ve isteklerde de bulunuyorlar. Onların önerilerinden de mümkün olduğu kadar yararlanmaya da çalışacağız. Bugün sünnet olan kardeşlerimin Allah damatlıklarını da ailelerine nasip etsin. Emin olun bu günü hep hatırlayacaksınız. En kötü gününüz böyle olsun. Ben hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Başkan Özcan konuşmasının ardından çocuklarla birlikte pasta keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi