SÜPER LİG EKİBİNDE ŞOK. İLK MAÇTA KAFATASI ÇATLADI.

Spor 26.01.2020 - 17:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2020+ kez okundu.
 

SÜPER LİG EKİBİNDE ŞOK. İLK MAÇTA KAFATASI ÇATLADI.

Süper Lig'in 19. haftasında Yukatel Denizlispor'a konuk olan Antalyaspor'da yeni transfer Adis Jahovic, mücadelenin ikinci yarısında geçirdiği sakatlık nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. Makedon golcünün elmacık kemiğinin kırıldığı ve kafatasında çatlak olduğu öğrenildi. Süper Lig'in 19. haftasında Yukatel Denizlispor 'a konuk olan Antalyaspor'da Adis Jahovic'ten kötü haber geldi. Makedon golcü, mücadelenin ikinci yarısında yaşadığı sakatlık sonrası ambulans helikopter ile Antalya'ya götürüldü. Elmacık kemiğinde kırık bulunan golcü oyuncunun, travma riskine karşı karayolunun tercih edilmediği belirtildi. Öte yandan Jahovic'in kafatasında çatlak bulunduğu da öğrenildi. Jahovic, Denizlispor maçının 26. dakikasında yeni takımıyla ilk golünü atmış ve takımını 1-0 öne geçirmişti. "JAHOVIC'İN DURUMU BİRAZ KRİTİK" Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamada "Jahovic'in durumu biraz kritik. Ciddi bir darbe aldı. Çok üzgünüz. Röntgenleri çekildi biraz şüpheler var. Bu akşam belli olacak." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 19. haftasında Yukatel Denizlispor'a konuk olan Antalyaspor'da yeni transfer Adis Jahovic, mücadelenin ikinci yarısında geçirdiği sakatlık nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. Makedon golcünün elmacık kemiğinin kırıldığı ve kafatasında çatlak olduğu öğrenildi.


Süper Lig'in 19. haftasında Yukatel Denizlispor 'a konuk olan Antalyaspor'da Adis Jahovic'ten kötü haber geldi. Makedon golcü, mücadelenin ikinci yarısında yaşadığı sakatlık sonrası ambulans helikopter ile Antalya'ya götürüldü.


Elmacık kemiğinde kırık bulunan golcü oyuncunun, travma riskine karşı karayolunun tercih edilmediği belirtildi. Öte yandan Jahovic'in kafatasında çatlak bulunduğu da öğrenildi.


Jahovic, Denizlispor maçının 26. dakikasında yeni takımıyla ilk golünü atmış ve takımını 1-0 öne geçirmişti.


"JAHOVIC'İN DURUMU BİRAZ KRİTİK"


Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamada "Jahovic'in durumu biraz kritik. Ciddi bir darbe aldı. Çok üzgünüz. Röntgenleri çekildi biraz şüpheler var. Bu akşam belli olacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi