Sürücüsü 63 yaşında. İşçi servisi devrildi: 13 yaralı

Karadeniz 25.03.2020 - 11:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2009+ kez okundu.
 

Sürücüsü 63 yaşında. İşçi servisi devrildi: 13 yaralı

TOKAT'ın Zile ilçesinde, tekstil işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü ve 12 işçi yaralandı.   Kaza, saat 07.00 sıralarında Zile-Turhal karayolu Bağlarpınarı köyü yol ayrımında yaşandı. Tayfur Kılıç (63), yönetimindeki 60 TV 115 plakalı tekstil işçilerini taşıyan minibüsün kontrolünü kaybetti. Kılıç virajı alamayınca, minibüs ağaca çarparak devrildi.   Kazada sürücü ve 12 işçi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Zile Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.   Yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Devrilen minibüs ise çekici ile yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı

TOKAT'ın Zile ilçesinde, tekstil işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü ve 12 işçi yaralandı.

 

Kaza, saat 07.00 sıralarında Zile-Turhal karayolu Bağlarpınarı köyü yol ayrımında yaşandı. Tayfur Kılıç (63), yönetimindeki 60 TV 115 plakalı tekstil işçilerini taşıyan minibüsün kontrolünü kaybetti. Kılıç virajı alamayınca, minibüs ağaca çarparak devrildi.

 

Kazada sürücü ve 12 işçi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Zile Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

 

Yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Devrilen minibüs ise çekici ile yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi